COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Sådan slettes og blokeres dine cookies
4. Derfor bruger Pernillekronborg cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
Pernille Kronborg
8700, Horsens
Mail: kontakt@pernillekronborg.dk

2. Hvad er cookies?
Cookies er intet andet end en lille, harmløs tekstfil, der bliver lagret på den enhed, du besøger siden fra, for at vi kan genkende den. Der vil ikke blive gemt nogle personlige oplysninger i voes cookies, og de indeholder selvfølgelig heller ikke vira.

3. Sådan slettes og blokeres dine cookies
Hvis du har et ønske om enten at slette eller blokere for dine cookies på din enhed, så skal du blot følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Derfor bruger Pernillekronborg.dk cookies
Her hos Pernillekronborg.dk bruger vi cookies af flere forskellige årsager. Det er blandt andet noget, vi gør for at kunne forøge teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og indstillinger. Vi bruger dem også til trafikmåling, så vi kan følge med i, hvor mange, der egentlig besøger os her på siden.

5. Trafikstatistik med Google Analytics
På Pernillekronborg.dk bruger vi – som sagt – cookies til trafikmåling. Det gør vi gennem Google Analytics. Hvis du ikke ønsker at give lov til, at vi bruger cookies fra Google Analytics, så kan du blot fravælge cookies fra Google Analytics lige her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger
Vi afgiver naturligvis aldrig dine personoplysninger til tredjepart, med mindre det er noget, som du selv udtrykkeligt har givet os lov til at gøre. Endvidere, så samler vi aldrig personoplysninger, uden at det rent faktisk er oplysning, du selv har givet til os ved registrering, køb eller måske ved deltagelse i en undersøgelse eller lignende.

Hos Pernillekronborg.dk bruger vi ikke dine cookies til andet end at gennemføre det køb eller den service, som dine oplysninger er blevet indsamlet for at genneføre. Vi bruger blandt andet dine personoplysninger til at danne os et bedre kendskab til de brugere og besøgende, vi har her på siden. Det inkluderer bl.a. diverse analyser og ligeledes også undersøgelser, der kan bruges til det formål at forbedre vores indhold og målrette vores indhold til dine interesse.

Kontakt vedrørende brugen af dine personoplysninger:
Hvis du har et ønske om at vide specifikt hvilke personoplysninger, som vi har registreret om dig her hos Pernillekronborg.dk, så skal du være velkommen til at kontakte os på enten kontakt@pernillekronborg.dk. Du kan selvfølgelig også gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger iht. reglerne i Persondataloven.

Tag  ansvar
Kom ud af starthullet
og kontakt mig her!

Kontakt

Kernekraft
Pernille Kronborg

Lifecoach, parterapeut & sexolog

TLF: 60 13 23 73
mail@pernillekronborg.dk

Mirabellehegnet
8700 Horsens

 

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Lavet med kærlighed. Copyright Kernekraft v/Pernille Kronborg