COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Sådan slettes og blokeres dine cookies
4. Derfor bruger Pernillekronborg cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
Pernille Kronborg
8700, Horsens
Mail: kontakt@pernillekronborg.dk

2. Hvad er cookies?
Cookies er intet andet end en lille, harmløs tekstfil, der bliver lagret på den enhed, du besøger siden fra, for at vi kan genkende den. Der vil ikke blive gemt nogle personlige oplysninger i voes cookies, og de indeholder selvfølgelig heller ikke vira.

3. Sådan slettes og blokeres dine cookies
Hvis du har et ønske om enten at slette eller blokere for dine cookies på din enhed, så skal du blot følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Derfor bruger Pernillekronborg.dk cookies
Her hos Pernillekronborg.dk bruger vi cookies af flere forskellige årsager. Det er blandt andet noget, vi gør for at kunne forøge teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og indstillinger. Vi bruger dem også til trafikmåling, så vi kan følge med i, hvor mange, der egentlig besøger os her på siden.

5. Trafikstatistik med Google Analytics
På Pernillekronborg.dk bruger vi – som sagt – cookies til trafikmåling. Det gør vi gennem Google Analytics. Hvis du ikke ønsker at give lov til, at vi bruger cookies fra Google Analytics, så kan du blot fravælge cookies fra Google Analytics lige her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger
Vi afgiver naturligvis aldrig dine personoplysninger til tredjepart, med mindre det er noget, som du selv udtrykkeligt har givet os lov til at gøre. Endvidere, så samler vi aldrig personoplysninger, uden at det rent faktisk er oplysning, du selv har givet til os ved registrering, køb eller måske ved deltagelse i en undersøgelse eller lignende.

Hos Pernillekronborg.dk bruger vi ikke dine cookies til andet end at gennemføre det køb eller den service, som dine oplysninger er blevet indsamlet for at genneføre. Vi bruger blandt andet dine personoplysninger til at danne os et bedre kendskab til de brugere og besøgende, vi har her på siden. Det inkluderer bl.a. diverse analyser og ligeledes også undersøgelser, der kan bruges til det formål at forbedre vores indhold og målrette vores indhold til dine interesse.

Kontakt vedrørende brugen af dine personoplysninger:
Hvis du har et ønske om at vide specifikt hvilke personoplysninger, som vi har registreret om dig her hos Pernillekronborg.dk, så skal du være velkommen til at kontakte os på enten kontakt@pernillekronborg.dk. Du kan selvfølgelig også gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger iht. reglerne i Persondataloven.

Tag  ansvar
Kom ud af starthullet
og kontakt mig her!

Kontakt

Kernekraft
Pernille Kronborg

Lifecoach, parterapeut & sexolog

TLF: 60 13 23 73
mail@pernillekronborg.dk

Mirabellehegnet
8700 Horsens

 

Facebook

Se# er og bliver kun en vare, såfremt du er prostitueret...

I et parforhold kan se# gives som en gave, fordi giveren besidder et oprigtigt ønske om at give.
Se# kan modtages så længe modtageren ønsker det der bliver givet.
Og se# kan deles på en respektfuld og ligeværdig måde mellem to mennesker.

Se# er IKKE noget man er forpligtet til!
Dette gælder i øvrigt alle former for intimt samværd!

Det er til gengæld ret hyppigt at den ene part føler sig nødsaget til at have se# - som en slags pligt, på lige fod med opvasken, indkøbene, madpakker og havearbejde.
Eller se# kan gives i forventning/længsel/forhåbning om at få noget andet igen.
Såsom anerkendelse, kærlighed, nærhed, mm.

⛔️ STOP, STOP, STOP!!!! ⛔️

Hvis DU er den der indvilliger i se# grundet en følelse af pligt - ja så er du godt og grundigt ved at lave gentagende overgreb på dig selv...
(Efter min opfattelse.)

Hvis DU SOM PARTNER har se# med den du elsker og kan mærke at vedkommende ikke er helt med eller kun gør det for din skyld.
Ja så er du ligesåvel delagtig i at lave gentagende overgreb på din højtelskede kæreste eller ægtefælde...
(Efter min opfattelse.)

Se#livet er BEGGES ansvar!
I er to om dette!
I er to til at stoppe!
Og to til at vælge at ændre, og have seksuel samværd på en måde der tilgodeser jer begge!

Intimtsamværd mellem to der elsker hinanden, kan være noget af det smukkeste, nærværende og energiopfyldende ❤️ 🙏

Hvis det ikke er det - så er det altså et tegn på at der er noget, som vil være en rigtig god ide at få kigget på!!!
NU - ikke i morgen - men NU! 👊

Det er dit liv, så du bestemmer!

Jeg vil gerne informere dig om, at du altid besidder retten til at ombestemme dig 🙌 I alle situationer.
pernillekronborg.dk/kaere-kvinde/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lavet med kærlighed. Copyright Kernekraft v/Pernille Kronborg