Afklarende samtale

KLAR TIL AT SKABE POSITIVE FORANDRINGER I DIT LIV?

Den eneste måde at vinde stort på, er ved at tage en chance! Den får du lige her:

Sådan starter du i forløb

Book en tid via linket nedenfor og jeg ringer dig efterfølgende op.

Lad os starte omkodningen af din underbevidsthed med en kærlig gave fra mig til dig.⠀⠀⠀⠀⠀

1) Gennemgang af din nuværende situation

2) Klarlægning over, hvor du ønsker at være

3) Gennemgang af forløbets indhold og svar på eventuelle spørgsmål

 

🤩 Mødet er gratis, med 100% fokus på din udvikling

📞 Møde over telefon (vare 30 min.)

🌬 Bagefter vil du være afklaret og klar til næste step, uanset hvad du vælger⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Når du kigger dig omkring i dit liv, så er der stor sandsynlighed for, at du ønsker at stå stærkere i dig selv og ønsker forandringer i dit liv. 

 • Du ved, at du vil have mere ud af dit liv. Du ved at dit liv skal indeholde meget mere. Dine drømme og mål står muligvis ikke levende foran dig, men du er klar til at undersøge hvad de er og hvordan du opnår dem. Du skal bare lige have et lille prik i den rigtige retning.

 • Det, du muligvis har brug for, er en FANTASTISK UDVIKLINGSREJSE. Det kan du læse mere om her.

 • For at opnå dine drømme, har du brug for først og fremmest at få dem defineret.

 • Og du er nødt til at se igennem de begrænsende handlingsmønstre og overbevisninger, der lige nu spærrer vejen for, at dine drømme kan gå i opfyldelse.

Du er…

En top-motiveret og passioneret ildsjæl, der inderst inde ved, at du kun er et splitsekund fra at skabe det liv, du ønsker dig allermest.

 

En drømmer der lever i din egen skygge og kun venter på, at tiden er inde til at du skal stå i eget lys.

Et individ med gå-på-mod og viljestyrke til at kunne opfylde alle dine drømme og et dybfølt ønske om PERSONLIG UDVIKLING.

{

“Det var enormt dejligt at snakke med dig. Jeg var faktisk lige ved at aflyse, fordi det var svært for mig at snakke om. Men nu er jeg helt vildt glad for at jeg gennemførte det! Jeg har fået noget at snakke med min mand om – nogle konkrete værktøjer, som jeg kan forklare ham, sådan at vi kan starte i parterapi sammen. Jeg har opdaget mønstre fra mine forældre, hvordan de negativt bremser vores udvikling og vores samliv i dag. Det vil jeg gerne have hjælp til at bryde.” 

  Forløb hos Pernille

  Pernille er mønsterbryder og life coach. Hun hjælper sine klienter til at finde deres indre kernekraft og med at skabe de positive forandringer der skal til, for at de får en FANTASTISK UDVIKLINGSREJSE (link på tekst) og et liv de drømmer om.

  Med stærke værktøjer og energifyldt mindset, coacher hun mennesker, der søger vedvarende positive forandringer i deres liv.

  Pernille hjælper dig til at finde din KERNEKRAFT og slippe den fri, så du opnår dine drømme.

  Klient udtalelser

  Klienter om deres forløb hos Pernille

  Hvordan så dit liv ud før du startede på 3 måneders forløbet ”Din fantastiske udviklingsrejse”? Hvad var dine udfordringer

  Jeg sad fast! Godt og grundigt fast! Jeg kunne ikke rigtig se glæden i hverdagen, selvom jeg havde en dejlig kone og 2 dejlige hunde, som gav energi og liv. Det var ”nemt” bare at blive hvor jeg var. Både mentalt og jobmæssigt – ligesom de andre 95% af Danmarks befolkning, som sidder fast og synes at det man har er ”godt nok”…
  Læs mere

  Hvordan ser dit liv ud nu?
  Jeg vil gerne være en del af de 5% der udvikler sig selv, som jer nu, og som jeg skal arbejde mig henimod og fortsætte med at være i. Jeg tager nu kampen op med de udfordringer der kommer.

  Jeg har fået nyt job, som lageransvarlig / lagerchef og skal til at stå for at have ansatte under mig. Hvilket er en kæmpe bedrift. Det bliver en kæmpe udfordring, men jeg er sikker på, at jobbet er med til at sparke mig i gang og vise hvad jeg kan, hvem jeg er, hvad jeg kan bidrage med.

  Livet ser nu dejligt ud! Der er gang i min kones virksomhed og jeg har selv fået et dejligt job.
  Et nyt job, som jeg starter på i morgen. Jobbet indeholder de udfordringer jeg ønsker og er blandt mine drømmejobs.

  Min største drøm er stadig at blive kiropraktor, men det kan være, det kommer i fremtiden.

  Lige nu fokuserer jeg på det gode job, som jeg har fået. Jeg vil give det en skalle og se hvor langt det kan tage mig i verden.

  Hvordan ser fremtiden ud?
  Jeg ser positivt på fremtiden. Det kan kun blive godt! Det er jeg slet ikke i tvivl om.

  I fremtiden kommer der børn, men det skal passe ind. Og lige nu støtter jeg min kone 100% i det hun er i gang med. Jeg accepterer nu, at børnene må vente – det er jeg indforstået med.

  Så det kan kun blive helt fantastisk!

  Igen vil jeg gerne sige dig sige 1000, 1000 tak Pernille for din indsats, for alt det du har givet mig, lært mig og skubbet til mine tanker. Det er jeg super taknemmelig overfor!

  Jeg er nu sikker på, at det hele nok skal gå. Jeg vil huske på alle de værktøjer vi har gennemgået til alle mine sessioner. Det kan kun blive godt herfra!

  Så endnu engang tak: 1000, 1000 tak!!!

  Kvinde, mor, kæreste og kollega 💖

  Jeg havde store udfordringer med uhensigtsmæssig adfærd (handlemønstre) som isolerede / tilbageholdt mig fra at være i kærlighedsrelationer og andre relationer, hvor jeg havde en følelse af afhængig, fx også til arbejdsgiver. Mente at andre skal have det godt før mig, jeg har først ro til mig selv herefter.
  Læs mere

  2) Hvordan ser dit liv ud nu?
  Nu har jeg meget mere ro og overskud. Jeg mærker en ro og balance i min krop. Jeg føler mig glad, tilfreds, heldig, taknemmelig og lykkelig i mit liv. Min overbevisning er nu at: “Jeg skal og må godt være glad og lykkelig” “Jeg er heldig” “Jeg er god og gør det godt” “Jeg er en fantastisk menneske med en masse kompetencer” “Jeg er en god mor, en god kæreste og ven/veninde” “Jeg kan hvad jeg vil og tror på mig selv”. Jeg har meget færre spændinger og langt mellem migræne/hovedpine 🙏🤩

  3) Hvordan ser fremtiden ud?
  Jeg glæder mig til min fremtid, hvor mit liv skal bestå af alt hvad der gør mig glad og lykkelig

  4) Hvad har gjort mest indtryk på dig ved dette forløb?
  At det umiddelbart virker simpelt til trods for, at jeg har arbejdet med mig selv igennem psykolog i mange år, jeg ikke kom videre. Dette har virket helt enormt meget på den konstruktive måde. Tidligere hos psykologen opnåede en forståelse af mig selv, men uden nye handlinger. Nu handler jeg anderledes og oplever derved mere ro, overskud, glæde og tilfredshed.

  Jeg brænder virkelig for denne udvikling og er taknemlig for din hjælp ❤️❤️❤️ + video

  Pernille du er min engel der kom ind i mit liv hvor jeg havde så meget brug for en. Tak, tak og atter tak 🙏🙏🙏 Uden DIG tror jeg sgu ikke jeg ville komme så langt som jeg er nu i livet! Og lige lidt info om mig den dag idag: Jeg er begyndt at se min X igen og hold da op hvor det går fantastisk godt.
  Læs mere
  Jeg åbner munden nu, vores samliv er lige pludselig super godt! Jeg er glad, lykkelig og småforelsket ❤️❤️❤️

  Når du booker en gratis fokuseret og knivskarp 1:1 afklarende samtale, kommer du til at snakke med den højt-kvalificeret coach Pernille Kronborg.
  Pernille hjælper dig med at:

  • Få klarhed over dine mål og drømme
  • Undersøge de barrierer, der holder dig tilbage
  • Finde ud af hvad der skal til for at du opnår dine drømme
  • Starte din FANTASTISKE UDVIKLINGSREJSE hvor der sættes fokus på at træde ud af frygten og eliminere uhensigtsmæssige handlemønstre og begrænsende overbevisninger om hvad DU kan, hvad DU må, hvad DU skal og hvad DU kan opnå.

  Dine drømme venter.

  De er lige rundt om hjørnet.

  Du mangler kun et lille prik for at kunne nå dem.

  Nu er det tid til DIN personlige udvikling.