Badass Business

E

Bliv fuldstændig skarp i dine ydelser OG din målgruppe

E

Hæv dit pengemindset og selvværd

E

Autentisk markedføring, som booster dit salg og tiltrækker dine drømme klienter

E

Skab overskud og frihed med struktur

E

Sæt mål og nå dem, på den nemme måde!

Løbende opstart på tirsdage (book ansøgningssamtale og hør nærmere)

Klient udtalelser

Hvad sker der, når man får den rigtige støtte og konkrete værktøjer

{

“Jeg vil aldrig nogensinde have været det foruden. Resultater man ikke tør drømme om, hvad er de egentlig værd? Min svar vil være, ALT!”

{

“Jeg har manglet de redskaber som I kommer med på en aha oplevelse. I har givet mig noget at bruge, på en sjov og legende måde, men skam også på en let udfordrende måde. Jeg vil give de varmeste anbefalinger her fra”

{

Jeg valgte jer først og fremmest fordi at I er troværdige og har en “ren” energi. Jeg har opnået mange aha oplevelser og ny viden ifht teorien. Den er brugbar og forståeligt og er lig med mit menneskesyn.

Badass Business  opbygning

Forløbets opbygning

E

10 uger med smæk på udvikling i din business

E

5 live video moduler med værktøjer og læring, som sparker røv

E

Spørgsmåls sessioner, hvor udfordringer tages hånd om

E

Hands-on værktøjer til at sælge uden pres, skabe autentisk markedføring og dine tiltrække drømmeklienter

E

Lær at skabe en struktur og sætte mål - uden at blive kvalt!

Modulerne: Alt det lækre kommer du til at lære

Model 1:

Bliv fuldstændig skarp i dine ydelser OG din målgruppe.

Udbyd de rigtige produkter/services til den rigtige målgruppe.

Tilbyder du det, som du virkelig brænder for i din virksomhed? Eller trænger posen til at blive rystet OG få de opgaver og klienter ind, som du viiiirkelig brænder for.

I dette modul lærer du at udbyde de rigtige produkter/services til den rigtige målgruppe.

Lav din drømme virksomhed, med de rigtige rammer du stortrives i. 

Model 2:

Pengemindset og selvværd.

Jep! Vi kommer ikke udenom. Det er fuldstændig afgørende for din virksomhed, at den tjener penge. Her vil du lære at kunne modtage penge, skrue op for beløbene og fritsætte dem med en fed følelse indeni.

Selvværd og penge hænger uløseligt sammen. Vi skruer op for begge dele! Vi gør det på en bæredygtig måde, der holder hele vejen rundt. Værktøjerne heri kan genbruges og overføres til resten af dit liv.

Model 3:

Autentisk markedføring, som booster dit salg og tiltrækker dine drømme klienter.

Tør du sælge dine produkter eller ydelser?

Tør du stå frem, som det fyrtårn du i virkeligheden er? 

Lær’ at markedsføre din virksomhed, sælge røven ud af bukserne, på en sjov og nem måde!

Model 4:

Skab overskud og frihed med struktur.

Lad os være ærlige! Virksomhedsdrift er = administrationsarbejde: Regnskab, Sociale medier, kalender, arbejdstider og jonglering af en familie ved siden af.

Så hvordan gør du lige det, uden at det bliver et kvælende system? Uden at du næsten har lyst til at kaste op, bare ved tanken?

Vi præsentere dig for forskellige typer værktøjer og strategier. Så du finder dén der passer super godt til dig.

Model 5:

Boost din selvtillid, sæt mål og nå dem!

Drømmer du stort? Eller ønsker du at kunne mærke tydeligt HVAD du drømmer om?

I det sidste modul skruer vi op! Op for drømmene, op for ilden. 

Du bliver sendt ud i verden med en klar retning og alle redskaberne til at opnå dine vildeste drømme.

Dine undervisere:

Vi bruger både vores uddannelsesbaggrund og skarpe intuition

Pernille

Pernille har 13 års erfaring, som uddannet coach og parterapeut. 

Pernille lokalisere problemet med det samme, sætter teorien på og giver dig herefter et konkret redskab til en ny permanent løsning. 

Hun ser lige igennem dig… 

Pernille er fantastisk til at skabe rammerne for din vildeste udvikling! Hun kan lynhurtigt pinpointe: “Du er her!”, “Vi skal herhen i stedet” og derefter hjælpe dig med at komme helt i mål.

 

 

 

Sine

Sine er uddannet lifecoach. Hun arbejder både med holdundervisning, 1:1 sessioner og oplæg i alt fra klasselokaler til spirituelle events.

Sine ser dit højeste potentiale med det samme og så lader hun dig ikke slippe udenom det. Hvad betyder det så? Jo! At dine begrænsende overbevisninger, kommer vi hurtigt ud over. Hun er knivskarp til at holde snuden i sporet, så du hurtigst muligt kan vækste præcis dér hvor det giver mening for dig.

Kamilla

Kamilla er uddannet i kommunikation, grafik og webudvikling. Hendes speciale er at løfte virksomhedsejere, som har en værdibaseret forretning. Hun ser dig dybt og hjælper dig med at vise klienterne det samme, så du kan tiltrække dine drømme klienter nemt!

Kamilla ser et problem og tænker derefter i direkte løsningerne. Du kan forvente at blive undervist med stor teknisk kunnen, forklaret på en sjov og hands on måde, så vi kan skrue op for salgene i din business.

Læs mere om Kamilla her.

Klient udtalelser

Hvad sker der, når man får den rigtige støtte og konkrete værktøjer

{

“Umiddelbart virker det simpelt til trods for, at jeg har arbejdet med mig selv igennem psykolog i mange år, her kom jeg ikke videre. Dette har virket helt enormt meget på den konstruktive måde.”

{

“Jeg er blevet 100% bevidst om mit livsformål, og er 100% fokuseret på at føre det ud i livet! Det bliver lettere og lettere at sige fra og holde fokus på mig selv, og det jeg vil. “

{

“Det er den fedeste opvågnings proces, som er brugbart til videre udvikling og til at styrer hen imod det jeg ønsker og drømmer om”

Forskningsbaseret  værktøjer

 

Helt konkrete evidensbaseret metoder til at rykke dig, NU.

Vi bruger metoder som meditation og hypnose til at omkode din underbevidsthed. Det er nemlig dén vi skal have fat i. Din underbevidsthed skabes i 0-7 års alderen. Herefter kører 95% af din hjerne på autopilot  – den skal simpelthen tweake for at du kan skabe helt andre resultater end dem du står med i dag. 

Desuden skal vi ned i hjertet. I dag ved man at din hjertefrekvens er langt større end din hjernes. Det betyder, at hvis du udelukkende tager beslutninger med din hjerne, vil du vende tilbage til din opvækst til det du er opdraget til, FREMFOR for hvad du har LYST til. 

Præcis derfor kan du vælge at gå i et intensivt forløb hos os, som RYKKER, fremfor små kurser hist og her.
Vi omkoder nemlig din autopilot, så du kan lykkes med HELT NYE RESULTATER!

Investering

Vi lærer dig at få ryddet ud i dine begrænsende overbevisninger, både i forhold til dig selv OG din historie omkring penge. Du får skabt et bund solidt grundlag i din virksomhed, som gør det nemt for dig at få de rigtige kunder ind, have det sjovt imens OG vækste din virksomhed.

Et badass business forløb med overflod!!
Du får hele 3 undervisere, som sikre at der hele tiden er øjne og fokus på dig, din personlige udvikling og din vækst i din virksomhed.

Din investering i dig og din fremtid:

17.000,- ex. moms Mulighed for at dele din betaling op i tre rater Begrænset pladser – Løbende opstart på tirsdage (book ansøgningssamtale og hør nærmere)
!