Business uddannelse

Vi har skabt en millionforetning sammen – vil du med på rejsen mod succes?!

Vi starter tirsdag d. 30 august!

Få resultater – skru op på en måde, hvor du får hele dig med!
Vi arbejder med dit mindset og handlingerne bagefter – så du kan leve harmonisk fremadrettet, både i privaten og i din virksomhed.

Skab resultater den første uge!

Business uddannelsen, skabt på konkrete værktøjer og mere end 13 års erfaring indenfor personligudvikling, visuel identitet og autentisk markedsføring.

Pernille Kronborg, Sine Andersen & Kamilla Borg 


12 uger til dig der er behandler, coach, terapeut og lignende. Til dig der vil sparke røv i din virksomhed og leve godt af den!

E

Hæv dit pengeflow markant i virksomheden

E

1,5 time online interaktiv undervisning hver uge via Zoom. Alle modulerne optages og eftersendes på mail.

E

Få værktøjerne og støtten til at stille skarpt på, præcis hvilke kerneværdier og livsformål du har og hvordan du omsætter det i din business

E

Fysiske meet ups i smukke rammer og høj energi

E

Brænd igennem i din markedsføring, der bliver 100% tilpasset dig

Spark røv med din business

Vi lærer dig at få ryddet ud i dine begrænsende overbevisninger, både i forhold til dig selv OG din historie omkring penge. Du får skabt et bund solidt grundlag i din virksomhed, som gør det nemt for dig at få de rigtige kunder ind, have det sjovt imens OG vækste din virksomhed.

En business uddannelsen med overflod!!
Du får hele 3 undervisere, som sikre at der hele tiden er øjne og fokus på dig, din personlige udvikling og din vækst i din virksomhed.

Klient udtalelser

Hvad sker der, når man får den rigtige støtte og konkrete værktøjer

{

“Jeg vil aldrig nogensinde have været det foruden. Ja det kan lyde som mange penge, men det er det fanme ikke, det er PEANUTS i forhold til hvad man får ud af det! Resultater man ikke tør drømme om, hvad er de egentlig værd? Min svar vil være, ALT!”

{

Jeg valgte jer først og fremmest fordi at I er troværdige og har en “ren” energi. Jeg har opnået mange aha oplevelser og ny viden ifht teorien. Den er brugbar og forståeligt og er lig med mit menneskesyn.

{

“Hos jer har jeg fået nogle konstruktive redskaber til at kan sige fra og til på min egen måde og det er en befrielse at begynde at finde ro og fred til ikke at leve ud fra andre. Det er den fedeste opvågnings proces, som er brugbart til videre udvikling og til at styrer hen imod det jeg ønsker og drømmer om”

Dine undervisere:

Vi bruger både vores uddannelsesbaggrund og skarpe intuition

Pernille Kronborg

Pernille har 13 års erfaring, som uddannet coach og parterapeut. 

Pernille lokalisere problemet med det samme, sætter teorien på og giver dig herefter et konkret redskab til en ny permanent løsning. 

Hun ser lige igennem dig… 

Pernille er fantastisk til at skabe rammerne for din vildeste udvikling! Hun kan lynhurtigt pinpointe: “Du er her!”, “Vi skal herhen i stedet” og derefter hjælpe dig med at komme helt i mål.

 

 

 

Sine Andersen

Sine er uddannet lifecoach. Hun arbejder både med holdundervisning, 1:1 sessioner og oplæg i alt fra klasselokaler til spirituelle events.

Sine ser dit højeste potentiale med det samme og så lader hun dig ikke slippe udenom det. Hvad betyder det så? Jo! At dine begrænsende overbevisninger, kommer vi hurtigt ud over. Hun er knivskarp til at holde snuden i sporet, så du hurtigst muligt kan vækste præcis dér hvor det giver mening for dig.

Kamilla Borg

Kamilla er uddannet i kommunikation, grafik og webudvikling. Hendes speciale er at løfte virksomhedsejere, som har en værdibaseret forretning. Hun ser dig dybt og hjælper dig med at vise klienterne det samme, så du kan tiltrække dine drømme klienter nemt!

Kamilla ser et problem og tænker derefter i direkte løsningerne. Du kan forvente at blive undervist med stor teknisk kunnen, forklaret på en sjov og hands on måde, så vi kan skrue op for salgene i din business.

Læs mere om Kamilla her.

Business  uddannelse  Moduler

Alt det lækre kommer du til at lære

1

Hjertelig velkommen til

Præsentation og kickstart! Pengemindset – vi tager fat i den med det samme, så du hurtigt kan skabe resultater og udvikle dette under hele forløbet. Her får du redskaber til, hvordan du kan skabe et flow af penge til dig og din virksomhed.

2

Fra drama og negative tanker til RO og en SUND INDRE DIALOG

Sådan slår du igennem! Vi får ryddet ud så du kan skabe fra et sted med overblik OG overskud.

3

Retning: Hvad har du brug for, for at brænde igennem?

Hvordan bliver du tanket op privat? Få værktøjer til at arbejde med “De 5 Kærlighedssprog”.
Vi arbejder i dybden med dine kerneværdier og din største drivkraft. 

4

Kerneværdier og dine helt nye vaner 

Når kerneværdier er på plads og i alignment med den du er i dag, bliver du lyn hurtig til at tage de gode beslutninger og skabe en massiv udvikling.

5

Mål

Vi laver en trin for trin guide præcis til dig, om hvordan du når i mål. Få eksekveret på dine drømme og se dem klarlagt på en overskuelig og spiselig måde, der løbende sikre dig resultater.

6

Meet up day

Visualiser dit nye jeg. Vi starter med en grounding så alt hvad der skabes denne dag, kommer fra det mest powerfulde sted i dig. Værktøjer inden for visualisering og 1:1 session, vil give dig de vildeste resultater og indsigter denne dag.

7

Tag beslutninger 

Få vores bedste værktøj til hurtigt at tage beslutninger, i overensstemmelse med dit stærkeste jeg. Vi arbejder med fusionen mellem din maskuline og feminine side. Og stiller skarpt på begge deres styrker.

8

Livsformål og værdiafklaring

Hvad er du sat i verden for? Hvordan får du italesat det i din forretning, så drømmeklienterne får nemt ved at finde dig. Og hvilken platform giver dig energi at være synlig på?

9

Selektering af netværk

Ryd op i dit netværk. Hvad giver energi? Og hvad tager din energi? Hvilke mennesker kan du med fordel have omkring dig. Hvilke nye meningsfulde forbindelser vil du skabe?  

10

Opfølgning på pengemindset

Hvor er du i dag? Hvor skal vi skrue en ekstra gang for at du kan tage skridtet videre?

Vi har her fokus på værktøjer til daglig praksis, så du fortsat kan skrue op for omsætningen i din virksomhed. Vi viser dig hvordan det kan være sjovt og grænseudvidende.
Vi hjælper med at vække ilden i dig!!! 

11

Sådan brænder du igennem i din markedsføring

Oh yes! Det er tid til at lære hvordan NETOP DU sælger bedst. På hvilken måde og på hvilken platform. Der er nemlig ikke en “one size fits all” her. At finde din kommer til at gøre den store forskel i salg og bookinger.

12

Afslutning og fejring – Meet up

Vi mødes fysisk og fejre alle dine succeser og kommende mål. Du får værktøjer og ideer til at fastholde din udvikling RESTEN AF LIVET!
Dagen bliver et smukt meet up i naturskønne omgivelser. Vi hygger om dig med friske salater, bobler og snack gennem hele dagen.

Vigtig info:

Vi arbejder ALTID intuitivt, det vil sige at hvis der er andre værktøjer der passer bedre ind i gruppens behov bliver de selvfølgelig anvendt til fordel for de ovennævnte.
Ligeledes kan der forekomme ændringer i rækkefølgen af moduler, såfremt vi vurderer at det giver deltageren et bedre resultat.

Klient udtalelser

Hvad sker der, når man får den rigtige støtte og konkrete værktøjer

{

“Umiddelbart virker det simpelt til trods for, at jeg har arbejdet med mig selv igennem psykolog i mange år, her kom jeg ikke videre. Dette har virket helt enormt meget på den konstruktive måde. “

{

“Jeg er blevet 100% bevidst om mit livsformål, og er 100% fokuseret på at føre det ud i livet! Det bliver lettere og lettere at sige fra og holde fokus på mig selv, og det jeg vil. “

{

“Jeg har manglet de redskaber som I kommer med på en aha oplevelse. I har givet mig noget at bruge, på en sjov og legende måde, men skam også på en let udfordrende måde. Jeg vil give de varmeste anbefalinger her fra”

Forskningsbaseret  værktøjer

På uddannelsen kombinere vi mange års erfaring og uddannelser, men vigtigst af alt udnytter vi: FORSKNING. 

Helt konkrete evidensbaseret metoder til at rykke dig, NU.

Det er nemlig sådan, at Pernille og Sine er specialiseret i at bruge forskning omkring din hjerne og hjerte.

Vi bruger derfor metoder som meditation og hypnose til at omkode din underbevidsthed. Det er nemlig dén vi skal have fat i. Din underbevidsthed skabes i 0-7 års alderen. Herefter kører 95% af din hjerne på autopilot  – den skal simpelthen tweake for at du kan skabe helt andre resultater end dem du står med i dag. 

Desuden skal vi ned i hjertet. I dag ved man at din hjertefrekvens er langt større end din hjernes. Det betyder, at hvis du udelukkende tager beslutninger med din hjerne, vil du vende tilbage til din opvækst til det du er opdraget til, FREMFOR for hvad du har LYST til. Du kan udrette helt andre større ting fra hjertet, hvor det hele føles som en leg. Det udnytter vi til fulde under Business uddannelsen! 

Præcis derfor kan du vælge at gå i et intensivt forløb hos os, som RYKKER, fremfor små kurser hist og her.
Vi omkoder nemlig din autopilot, så du kan lykkes med HELT NYE RESULTATER!

Investering

Er du klar til at få begge ben solidt plantet på jorden OG stikke hovedet op i himlen – og drømme stort?!!!

Der er ikke et maksimum ift. din udvikling. Det har altid været meningen at du BÅDE kan have det godt i din virksomhed, din familie, i din vennegruppe og med din egen sundhed. Fordi når du har det godt – bliver det NEMT at skrue op for din business og din økonomi!

Alt dette får du:

E

3 måneder forløb med opkald over zoom med Pernille, Sine og Kamilla hver uge, smæk fyldt med de værktøjer og opgaver vi selv har brugt og bruger i dag. Alle moduler og redskaber giver dig rammerne til at skabe den bedste udvikling for dig og din virksomhed.

E

To dages eksklusiv meet up, hvor der er fuldstændig vidunderlig forplejning og bare tær i græsset. Undervisning og 1:1 session med fokus på aha oplevelser.

E

Du opnår efter 12 uger, at skabe et helt nyt pengeflow. Du får værktøjerne til både at være tanket op derhjemme og i din business. Du sætter mål og får vejen derhen. Redskaber til beslutningstagning og at brænde igennem i din markedsføring. Alt sammen skræddersyet netop til dig.

E

Du kommer til at stå stærkt i din indre kerne og tager beslutninger som gavner dig, din virksomhed og din familie. Det er slut med at nøjes når du er i gang hos os!

ADGANGSKRAV HOLD 1: Til dig som er nystartet i din virkosmhed, eller ligger på en omsætning på 0,- til 50.000,- årligt.

ADGANGSKRAV HOLD 2: Til dig der ligger på +250.000,- i årlig omsætning og ønsker at vækste din virksomhed yderligere. 

Din investering i dig og din fremtid:

35.000,- ex. moms
Mulighed for at dele din betaling op i tre rater

Begrænset pladser – Vi starter 30. august 2022!

!