COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Dette website er ejet af:

Pernille Friis Kronborg, 60132373, mail@pernillekronborg.dk, Mirabellehegnet 47, 8700 Horsens. CVR 36168803

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Beskrivelse af databehandlingen

Formål:

  • Levering af mine produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.
  • Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
  • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.
  • Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook.

Kategorier af personoplysninger:

  • Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder:

Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.
  • Mine databehandlere er Simplero, Easyme, Manychat og Mailchimp.

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger af på grund af:

  • Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter
  • Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • Så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.

Modtagere:

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min  garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • Stripe til betaling af produkter og ydelser
  • Simplero og Easyme til håndtering af booking og køb af produkter og email nyhedsbreve.
  • Manychat til messenger beskeder
  • Mailchimp til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

Opbevaring:

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks fordi du har adgang til et online produkt du har købt.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Pernille Friis Kronborg, 60132373, mail@pernillekronborg.dk, Mirabellehegnet 47, 8700 Horsens. CVR 36168803

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse  i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Pernille Kronborg – Kernekrafts behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Sådan slettes og blokeres dine cookies
4. Derfor bruger Pernillekronborg cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
Pernille Kronborg
8700, Horsens
Mail: kontakt@pernillekronborg.dk

2. Hvad er cookies?
Cookies er intet andet end en lille, harmløs tekstfil, der bliver lagret på den enhed, du besøger siden fra, for at vi kan genkende den. Der vil ikke blive gemt nogle personlige oplysninger i voes cookies, og de indeholder selvfølgelig heller ikke vira.

3. Sådan slettes og blokeres dine cookies
Hvis du har et ønske om enten at slette eller blokere for dine cookies på din enhed, så skal du blot følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Derfor bruger Pernillekronborg.dk cookies
Her hos Pernillekronborg.dk bruger vi cookies af flere forskellige årsager. Det er blandt andet noget, vi gør for at kunne forøge teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og indstillinger. Vi bruger dem også til trafikmåling, så vi kan følge med i, hvor mange, der egentlig besøger os her på siden.

5. Trafikstatistik med Google Analytics
På Pernillekronborg.dk bruger vi – som sagt – cookies til trafikmåling. Det gør vi gennem Google Analytics. Hvis du ikke ønsker at give lov til, at vi bruger cookies fra Google Analytics, så kan du blot fravælge cookies fra Google Analytics lige her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger
Vi afgiver naturligvis aldrig dine personoplysninger til tredjepart, med mindre det er noget, som du selv udtrykkeligt har givet os lov til at gøre. Endvidere, så samler vi aldrig personoplysninger, uden at det rent faktisk er oplysning, du selv har givet til os ved registrering, køb eller måske ved deltagelse i en undersøgelse eller lignende.

Hos Pernillekronborg.dk bruger vi ikke dine cookies til andet end at gennemføre det køb eller den service, som dine oplysninger er blevet indsamlet for at genneføre. Vi bruger blandt andet dine personoplysninger til at danne os et bedre kendskab til de brugere og besøgende, vi har her på siden. Det inkluderer bl.a. diverse analyser og ligeledes også undersøgelser, der kan bruges til det formål at forbedre vores indhold og målrette vores indhold til dine interesse.

Kontakt vedrørende brugen af dine personoplysninger:
Hvis du har et ønske om at vide specifikt hvilke personoplysninger, som vi har registreret om dig her hos Pernillekronborg.dk, så skal du være velkommen til at kontakte os på enten kontakt@pernillekronborg.dk. Du kan selvfølgelig også gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger iht. reglerne i Persondataloven.

Mere kærlighed og livsglæde.
Kontakt mig her!

Kontakt

Kernekraft
Pernille Kronborg

Lifecoach, parterapeut & sexolog

TLF: 60 13 23 73
mail@pernillekronborg.dk

Mirabellehegnet
8700 Horsens

 

Facebook

1 day ago

Pernille Kronborg - Kernekraft

❤️ Lad os SNAKKE OM DET ❤️
Sexlyst eller mangel på samme...

Jeg hører rigtig tit eksempler på virkelig dårlig kvalitet af sex.

Men de klienter eller andre jeg taler med, ved simpelthen ikke at der findes en anden måde at gøre det på.

Eller måske ved de det egentlig godt, men ved ikke hvordan at de skal komme derhen hvor sex bliver helt igennem fantastisk...

Så: “lad os snakke om det”!
Så sexlysten kan forandre sig og den sex du så har kan blive til det du i virkeligheden ønsker.

Sæt igang 😉💪
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lavet med kærlighed. Copyright Kernekraft v/Pernille Kronborg