Jeg vil gerne invitere dig på en rejse. En rejse, hvor du får mulighed for at finde ind til dig selv og din egen seksualitet, og hvor du kan finde vejen til dejlige orgasmer og skøn onani. 

Hvis du har svært ved at mærke din egen seksualitet, så er du ikke den eneste. Jeg møder mange kvinder, der aldrig er blevet rigtig fortrolige med deres egen seksualitet, og måske endnu ikke har prøvet at opnå en orgasme. For andre har mange år med småbørn, sygdom, jobskifte, mm. betydet at de har lukket ned for deres egen lyst og helt har glemt, hvordan den føles.

Sådan behøver det ikke at være. Her får du min miniguide til, hvordan du kommer i gang med en rejse, der skaber kontakt til din lyst, og bringer dig tættere på skønne orgasmer og dejlige oplevelser med din seksualitet. En rejse tilbage til dig selv og dit feminine univers.

Den kvindelige urkraft bor i vores underliv, og hvis vi er disconnected til vores underliv, så er vi også disconnected til vores feminine power og livsenergi. Derfor starter rejsen med at give kærlig opmærksomhed til dit hjerte, dit underliv og dit køn.

 

TRIN 1: 
Læg dig godt tilrette. Placér din ene hånd på dit hjerte og den anden på dit underliv. Tag tre dybe vejrtrækninger, pust langsom ud mellem dem og slap helt af.
Mærk efter med din krop. Hvilke følelser kommer op?

Al lyst og seksualitet handler om at komme ned i kroppen og flytte fokus fra hoved og ned i kroppen. De dybe vejrtrækninger beroliger nervesystemet, så det falder til ro og dit fokus flyttes ned i din vidunderlige krop. Det er her din power og styrke bor.

Det er også her gamle vaner og oplevelser gemmer sig, og derfor kan der også sagtens kommer negative følelser op, når du slapper af og kommer ned i din krop. De skal bare have lov at passere, for hvis vi lukker dem ude, så larmer de bare på anden vis. Det bliver de gamle følelser og oplevelser der kommer til at styre dig ubevidst og ikke omvendt. Ved at bringe alle dine følelser frem i lyset, har de mulighed for at forandre sig.  Du kan lære dem bedre at kende og endda beslutte dig for at forandre dem, nu hvor de er blevet tydelige for dig. På den måde kan du åbne op for nye skønne oplevelser forude.

Alle udviklingsrejser byder på følelser, der kan være svære. Måske oplevelser fra fortiden, der dukker op til overfladen – men det er helt naturligt og en del af rejsen. Din lyst kan ikke tænke frem, den skal føles, fornemmes og mærkes. Det kan sagtens være, at du skal blive lidt tid på Trin 1, inden du bevæger dig videre. Måske du endda skal gøre det flere gange, inden du går videre til Trin 2.

 

TRIN 2:
Sørg for at du ligger godt, har god tid og ikke bliver forstyrret. Giv dig selv lov til at mærke dit eget køn. Undersøg det med dine fingerspidser, du kan også tage et spejl og se på hvordan du ser ud. Mærk hvordan det føles, når du rør ved dig selv på forskellige måder.

Du kan massere dine kønslæber forsigtigt, mærke rundt om din klitoris og tillade dig selv at gå på opdagelse i, hvad der føles særligt godt. Skal det være blide strøg eller med lidt kraftigere berøring.

Ligeledes kan du massere dit indre, der hvor du mærker dit g-punkt. Brug fx to fingre og lav cirkulerende bevægelser. Denne del af rejsen kan du også tage sammen med din partner, hvis du har lyst. Men det er ofte en god idé at starte for dig selv, så er du er helt fri til at gå på opdagelse i dit eget private rum.

Det er også helt i orden, hvis du har lyst til at benytte hjælpemidler og gå på opdagelse i det univers. Det kan også gøre dig klogere på, hvad der føles særligt rart for dig. Det kan være en bruser, massageapparat eller lignende. Der er mange muligheder for at eksperimentere og undersøge dit køn og dine orgasmer. Hvis du giver dig selv lov til at begynde denne rejse, så venter der mange skønne oplevelser forude for både dig selv og din partner.