Find ind til din kernekraft – Individuelt forløb

Din fantastiske udviklingsrejse

Til dig der vil mere i livet 

Til dig der er FÆRDIG med at nøjes

Til dig der ved at du kan, men har brug for at få vist vejen

– Sammen skruer vi op og finder din indre styrke frem!

Kan du mærke, at der er mere til dig?

Føler du dig presset ned i en kasse, som du slet ikke føler dig godt tilpas i? En kasse du nok aldrig har følt dig tilpas i? Føler du, at du ikke kan springe rammerne? 

Kan du mærke, at der er mere til dig?  Mere end hvordan dit liv ser ud lige nu?

Hvis du går rundt med en følelse af utilstrækkelighed, fordi du føler dig trist, angst, irritabel, frustreret og generelt i dårligt humør, så er det helt forståeligt, hvis du ofte sidder tilbage med en dårlig samvittighed;

  • Overfor dig selv, fordi du ikke føler dig i stand til at mærke hvad DU vil
  • Overfor din familie, fordi du ikke føler du kan leve op til deres krav
  • Overfor dine relationer, fordi du føler, at du ikke lever op til deres forventninger

Er tid til træde ud af din dårlige samvittighed? Er det tid til at SPRINGE rammerne og den kasse, du er FÆRDIG med?

Forstå dine følelser

Når vi befinder os i situationer, hvor vi ikke føler os tilpas, er vores første indskydelse som regel at flygte fra det. Vi ændrer simpelthen bare på nogle ting, i håbet om at slippe væk fra alt det ubehagelige. Vi ligger låg på og bedøver, for at overleve. Men når det ubehagelige ligger inde i sindet, så er det ikke så nemt at flygte fra det. Hvis du vil AF med de dårlige følelser EN GANG FOR ALLE, så skal vi have skruet op for din nysgerrighed på dem og sammen finde ud af hvor de kommer fra og bearbejde dem.
Herfra kan du lave de vildeste ændringer i dit liv!

Når du går ind og arbejder med dit sind, er det muligt at gå ind og ændre på dit tankesæt. Sådan ser du meget mere klart på dig selv OG dine muligheder. Fra den klarhed er det meget nemmere, at fyrer op for din styrke og træffe beslutninger, som er power baseret.

Klient udtalelser

Deltager på det individuelle 3 måneders forløb siger

Skab plads til nye og bedre tanker

Skal jeg sætte en overskrift på min 3. session, så ville den hedde ”Lad det der var, stå i fortiden”. Det er sådan, vi skaber plads til nye og bedre tanker, og sådan det bliver muligt at skabe et nyt og mere powerfyldt mindset 💪 – Heidi

Hvordan så dit liv ud før du startede på 3 måneders forløbet ”Din fantastiske udviklingsrejse”? Hvad var dine udfordringer

Jeg sad fast! Godt og grundigt fast! Jeg kunne ikke rigtig se glæden i hverdagen, selvom jeg havde en dejlig kone og 2 dejlige hunde, som gav energi og liv.

Det var ”nemt” bare at blive hvor jeg var. Både mentalt og jobmæssigt – ligesom de andre 95% af Danmarks befolkning, som sidder fast og synes at det man har er ”godt nok”…

Læs mere

Hvordan ser dit liv ud nu?
Jeg vil gerne være en del af de 5% der udvikler sig selv, som jer nu, og som jeg skal arbejde mig henimod og fortsætte med at være i. Jeg tager nu kampen op med de udfordringer der kommer.

Jeg har fået nyt job, som lageransvarlig / lagerchef og skal til at stå for at have ansatte under mig. Hvilket er en kæmpe bedrift. Det bliver en kæmpe udfordring, men jeg er sikker på, at jobbet er med til at sparke mig i gang og vise hvad jeg kan, hvem jeg er, hvad jeg kan bidrage med.

Livet ser nu dejligt ud! Der er gang i min kones virksomhed og jeg har selv fået et dejligt job.
Et nyt job, som jeg starter på i morgen. Jobbet indeholder de udfordringer jeg ønsker og er blandt mine drømmejobs.

Min største drøm er stadig at blive kiropraktor, men det kan være, det kommer i fremtiden.

Lige nu fokuserer jeg på det gode job, som jeg har fået. Jeg vil give det en skalle og se hvor langt det kan tage mig i verden.

Hvordan ser fremtiden ud?
Jeg ser positivt på fremtiden. Det kan kun blive godt! Det er jeg slet ikke i tvivl om.

I fremtiden kommer der børn, men det skal passe ind. Og lige nu støtter jeg min kone 100% i det hun er i gang med. Jeg accepterer nu, at børnene må vente – det er jeg indforstået med.

Så det kan kun blive helt fantastisk!

Igen vil jeg gerne sige dig sige 1000, 1000 tak Pernille for din indsats, for alt det du har givet mig, lært mig og skubbet til mine tanker. Det er jeg super taknemmelig overfor!

Jeg er nu sikker på, at det hele nok skal gå. Jeg vil huske på alle de værktøjer vi har gennemgået til alle mine sessioner. Det kan kun blive godt herfra!

Så endnu engang tak: 1000, 1000 tak!!!

Fra PTSD, panikangst og kronisk smertepatient til fan-fucking-tastisk 🚀 + video

Sine er gået fra en dagligdag med PTSD, panikangst, kronisk smertepatient, være vred, ked af det, ikke lyst til at være her mere, ikke være i stand til at sove om natten og have været 20-25 år i det offentlige system hos psykolog, psykiater og indlagt flere gange – UDEN AT FÅ DET BEDRE….

Læs mere
I DAG, KUN 10 måneder efter hendes forløb, står Sine med en energi og et overskud der ikke er til at tage fejl af! Hun er glad, har sluppet sin fortid og definere nu selv hvem hun ønsker at være og hvordan hendes fremtid ser ud.

Derfor lever hun nu også et helt nyt liv sammen med hendes kæreste, hvor de nu taler om deres drømme og ligger fælles vilde planer for det kommende år.

Opdag din styrke

Uanset hvor højt du ønsker forandringer i dit liv, så kan det at være låst fast i dårlige tanker og følelser, være en kæmpe forhindring i forhold til at komme i gang.

Derfor vil jeg, med Din fantastiske udviklingsrejse tage dig i hånden og støtte dig gennem 3 måneder, hvor vi sammen finder frem til dine styrker og din indre gejst. Allerede kort tid efter du starter Din fantastiske udviklingsrejse, vil du opleve: 

  • Mere GLÆDE og ENERGI
  • At du lærer at sige fra… eller til
  • At du kan mærke hvad DU vil og hvad DU gerne vil have
  • At du står stærkere i dig selv
Du vil begynde at opdage, at de ting du går og drømmer om, rent faktisk kan blive realiteter. Om det er i forhold til familien, kærligheden, karrieren eller personlige mål, så vil en styrket dig kunne gribe det an med et nyt positivt tankesæt og skabe de forandringer DU ønsker.

Er du klar?! Jeg er klar til at ligge hele verden ned sammen med dig!

Din fantastiske udviklingsrejse

Forløbet er udviklet til dig, som er klar til at træde ind i et helt nyt liv med overskud, energi og glæde. Jeg tager dig i hånden og viser vejen, hver uge i 3 måneder. Er du klar til at skabe store varige forandringer hurtigt? Klar til kvantespring?!  

Vi går sammen ind og ser på hvilke følelser og tanker, der ligger i dit sind. Du får gennemtestet og konkrete værktøjer, der er nemme at omsætte i praksis og som hjælper dig til at tro på dig selv.

Du kommer til at være i stand til at sætte kærlige grænser og bede om det du ønske af livet, din partner og dig selv. Du kommer til at lære at sætte mål OG opnå dem!

Konkret indeholder forløbet:

N

En times personlig coaching med mig ugentlig

N

Løbende sparring over mail, sms eller korte opkald

N

I alt 12 individuelle coaching sessioner

N

”Ny Gejst” der består af lydfiler (til en værdi af 1085 kr)

N

1. Sådan hacker du underbevidstheden og dine negative vaner

N

2. Fra konflikt til indre RO

N

3. Skab et sundt forhold til dig selv og dine relationer

N

4. Forstå hvordan du bruger De 5 Kærlighedssprog aktivt i dit liv

N

5. Definition af dit drømmemål, samt opfølgning på session 1-4

N

6. Kortlæg din iboende successtrategi

N

7. Lev indefra og ud – Værdiafklaring – Dit livskompas

N

8. Værdiafklaring fortsat

N

9. Design din helt nye personlighed via et Livsmanuskript!

N

10. Livsmanuskript fortsat

N

11. Visualisering af dit nye liv, samt dit nye jeg

N

12. SUCCES FEJRING, opsamling og evaluering

Da forløbet inkluderer lydfiler, vil du efter endt forløb, fortsat kunne gøre brug af din investering. Filerne er dine til “evigt” eje.

Afbud skal ske senest 24 timer før sessionens start. 
Forløbet kan IKKE returneres.

Som deltager i dette forløb har du adgang til Pernille via sms eller e-mail ift. alle spørgsmål du måtte have vedr. forløbsmaterialet eller dine personlige mål og/eller udfordringer.
Du kan sende dine spørgsmål til: mail@pernillekronborg.dk 

Ansvarsfraskrivelse:
Resultaterne af forløbet varierer afhængig af dit eget engagement, og i hvilken grad du implementerer koncepterne og værktøjerne i dit liv, som du præsenteres for gennem forløbet.
Ved deltagelse i coachingsessionerne, som Pernille leverer, accepterer du herved disse vilkår og betingelser.

Ophavsret:
Det er ikke tilladt at dele tekst, billeder, videoer, lydfiler mm. fra dette forløb. 

Klient udtalelser

Deltager på 3 måneders forløbet siger

Kvinde, mor, kæreste og kollega 💖

Jeg havde store udfordringer med uhensigtsmæssig adfærd (handlemønstre) som isolerede / tilbageholdt mig fra at være i kærlighedsrelationer og andre relationer, hvor jeg havde en følelse af afhængig, fx også til arbejdsgiver. Mente at andre skal have det godt før mig, jeg har først ro til mig selv herefter.
Læs mere

2) Hvordan ser dit liv ud nu?
Nu har jeg meget mere ro og overskud. Jeg mærker en ro og balance i min krop. Jeg føler mig glad, tilfreds, heldig, taknemmelig og lykkelig i mit liv. Min overbevisning er nu at: “Jeg skal og må godt være glad og lykkelig” “Jeg er heldig” “Jeg er god og gør det godt” “Jeg er en fantastisk menneske med en masse kompetencer” “Jeg er en god mor, en god kæreste og ven/veninde” “Jeg kan hvad jeg vil og tror på mig selv”. Jeg har meget færre spændinger og langt mellem migræne/hovedpine 🙏🤩

3) Hvordan ser fremtiden ud?
Jeg glæder mig til min fremtid, hvor mit liv skal bestå af alt hvad der gør mig glad og lykkelig

4) Hvad har gjort mest indtryk på dig ved dette forløb?
At det umiddelbart virker simpelt til trods for, at jeg har arbejdet med mig selv igennem psykolog i mange år, jeg ikke kom videre. Dette har virket helt enormt meget på den konstruktive måde. Tidligere hos psykologen opnåede en forståelse af mig selv, men uden nye handlinger. Nu handler jeg anderledes og oplever derved mere ro, overskud, glæde og tilfredshed.

Jeg brænder virkelig for denne udvikling og er taknemlig for din hjælp ❤️❤️❤️ + video

Pernille du er min engel der kom ind i mit liv hvor jeg havde så meget brug for en. Tak, tak og atter tak 🙏🙏🙏

Uden DIG tror jeg sgu ikke jeg ville komme så langt som jeg er nu i livet! Og lige lidt info om mig den dag idag: Jeg er begyndt at se min X igen og hold da op hvor det går fantastisk godt.

Læs mere
Jeg åbner munden nu, vores samliv er lige pludselig super godt! Jeg er glad, lykkelig og småforelsket ❤️❤️❤️

Fantastisk kvinde skriver:

Hej Pernille Mange tak. Jeg har også været superglad for at have dig til at guide mig i den rigtige retning. Særligt ift. min tættere relation med ….. 😊

Jeg vil bare sige på gensyn 🤗

Og tusind-tusind tak for dine kærlige spark bagi 😉, og din skønne personlighed 😊

Med venlig hilsen ……

Investering

Er du klar til at springe rammerne?

Det er tid til et liv med indre glæde og ENERGI! At sige fra eller til. Det er tid til at du mærker hvad DU virkelig vil. Jeg tager dig igennem rejsen og støtter, med alle mine kompetencer i 3 måneder. Det her er for dig der VIRKELIG er klar til at rykke med den vildeste 1:1 støtte!

Din investering i dig og din fremtid:

35.000,- inkl. moms
Begrænset pladser pr. måned

Book din afklarende samtale allerede i dag

!