Individuelt 3 måneders forløb

Din fantastiske udviklingsrejse

Til dig der vil mere i livet 

Til dig der er FÆRDIG med at nøjes

Til dig der ved at du kan, men har brug for at få vist vejen

– Sammen skruer vi op og finder din indre styrke frem!

Kan du mærke, at der er mere til dig?

Føler du dig presset ned i en kasse, som du slet ikke føler dig godt tilpas i? En kasse du nok aldrig har følt dig tilpas i? Føler du, at du ikke kan springe rammerne?

Hvis du går rundt med en følelse af utilstrækkelighed, fordi du føler dig trist, angst, irritabel, frustreret og generelt i dårligt humør, så er det helt forståeligt, hvis du ofte sidder tilbage med en dårlig samvittighed;

  • Overfor dig selv, fordi du ikke føler dig i stand til at mærke hvad DU vil
  • Overfor din familie, fordi du ikke føler du kan leve op til deres krav
  • Overfor dine relationer, fordi du føler, at du ikke lever op til deres forventninger

Er tid til træde ud af din dårlige samvittighed? Er det tid til at SPRINGE rammerne og den kasse, du er FÆRDIG med?

Opdag din styrke

Uanset hvor højt du ønsker forandringer i dit liv, så kan det at være låst fast i dårlige tanker og følelser, være en kæmpe forhindring i forhold til at komme i gang.

Derfor vil jeg, med Din fantastiske udviklingsrejse tage dig i hånden og støtte dig gennem 3 måneder, hvor vi sammen finder frem til dine styrker og din indre gejst. Allerede kort tid efter du starter Din fantastiske udviklingsrejse, vil du opleve: 

  • Mere GLÆDE og ENERGI
  • At du lærer at sige fra… eller til
  • At du kan mærke hvad DU vil og hvad DU gerne vil have
  • At du står stærkere i dig selv

Din fantastiske udviklingsrejse

Er udviklet specielt til dig, der har brug for at blive taget i hånden på den sværeste del af din personlige udvikling – starten. Ud over at jeg vil støtte dig ugentlig i 3 måneder, hvor vi sammen går ind og ser på hvilke følelser og tanker, der ligger i dit sind, vil du modtage brugbare værktøjer, der er nemme at omsætte i praksis og som hjælper dig til at tro på dig selv.

Ud over at jeg vil støtte dig ugentligt i 3 måneder hvor vi får sat fokus på, hvordan vi styrker dit selvværd, vil du modtage brugbare værktøjer der er nemme at omsætte i praksis og som gør dig i stand til at skabe vedvarende forandring.

Ugentlig session

En times personlig coaching med mig ugentlig.

Løbende sparring

Løbende sparring over mail, sms eller korte opkald.

Coaching sessioner

I alt 12 individuelle coaching sessioner.

Ny Gejst

”Ny Gejst” der består af lydfiler (til en værdi af 1085 kr).

Forløbets moduler

1. Sådan hacker du underbevidstheden og dine negative vaner

2. Fra konflikt til indre RO

3. Skab et sundt forhold til dig selv og dine relationer

4. Forstå hvordan du bruger De 5 Kærlighedssprog aktivt i dit liv

5. Definition af dit drømmemål, samt opfølgning på session 1-4

6. Kortlæg din iboende successtrategi

7. Lev indefra og ud – Værdiafklaring – Dit livskompas

8. Værdiafklaring fortsat

9. Design din helt nye personlighed via et Livsmanuskript!

10. Livsmanuskript fortsat

11. Visualisering af dit nye liv, samt dit nye jeg

12. SUCCES FEJRING, opsamling og evaluering

Om Pernille

En passioneret “kvantespringer”

Siden 2009 har jeg arbejdet som coach og parterapeut. Jeg er super skarp til at identificere dine udfordringer, anvende teori og give dig konkrete værktøjer til en ny og vedvarende løsning. Udover at jeg selv lever det liv jeg drømte om, er jeg en omvandrende vidensbank med de bedste metoder til personlig udvikling og etablering af et kærligt familieliv.

Klient udtalelser

“Skal jeg sætte en overskrift på min 3. session, så ville den hedde ”Lad det der var, stå i fortiden”. Det er sådan, vi skaber plads til nye og bedre tanker, og sådan det bliver muligt at skabe et nyt og mere powerfyldt mindset 💪”
__Heidi

Se interview med Heidi her.

“Pernille du er min engel der kom ind i mit liv hvor jeg havde så meget brug for en🙏 Uden DIG tror jeg sgu ikke jeg ville komme så langt som jeg er nu i livet! Og lige lidt info om mig den dag i dag: Jeg er begyndt at se min X igen og hold da op hvor det går fantastisk godt. Jeg åbner munden nu, vores samliv er lige pludselig super godt! Jeg er glad, lykkelig og småforelsket.”

“Jeg vil gerne være en del af de 5% der udvikler sig selv, som jer nu, og som jeg skal arbejde mig henimod og fortsætte med at være i. Jeg tager nu kampen op med de udfordringer der kommer.
Jeg har fået nyt job, som lagerchef og skal til at stå for at have ansatte under mig. Det bliver en kæmpe udfordring, men jeg er sikker på, at jobbet er med til at sparke mig i gang og vise hvad jeg kan, hvem jeg er, hvad jeg kan bidrage med.”

“Nu har jeg meget mere ro og overskud. Jeg mærker en ro og balance i min krop. Jeg føler mig glad, tilfreds, heldig, taknemmelig og lykkelig i mit liv. Min overbevisning er nu at: “Jeg skal og må godt være glad og lykkelig”. Jeg har meget færre spændinger og langt mellem migræne/hovedpine 🙏🤩”

Investering

Er du klar til at springe rammerne?

Det er tid til et liv med indre glæde og ENERGI! At sige fra eller til. Det er tid til at du mærker hvad DU virkelig vil. Jeg tager dig igennem rejsen og støtter, med alle mine kompetencer i 3 måneder. Det her er for dig der VIRKELIG er klar til at rykke med den vildeste 1:1 støtte!

Din investering i dig og din fremtid:

35.000,- inkl. moms
Begrænset pladser pr. måned