Find ind til din kernekraft

Din fantastiske udviklingsrejse

Er du i TVIVL om du er god nok?

Er du i TVIVL om du bidrager nok?

Er du i TVIVL om du er tilstrækkelig?

– Jeg er sikker på, at vi sammen kan finde din indre styrke frem.

Træd ud af din dårlige samvittighed

Hvis du går rundt med en følelse af utilstrækkelighed, fordi du konstant føler dig trist, irritabel, frustreret og generelt i dårligt humør, så er det helt forståeligt, hvis du ofte sidder tilbage med en dårlig samvittighed;

  • Overfor din familie, fordi du ikke føler du kan leve op til deres krav
  • Overfor dine relationer, fordi du føler, at du ikke lever op til deres forventninger
  • Overfor dig selv, fordi du ikke føler dig i stand til at mærke hvad DU vil

Ubehagelige følelser har det med at eskalere, hvis man ikke tager dem alvorligt. Til sidst kan de komme til at fylde så meget hos dig, at du ender med at sidde tilbage kun med følelsen af skyldfølelse.

Forstå dine følelser

Når vi befinder os i situationer, hvor vi ikke føler os tilpas, er vores første indskydelse som regel at flygte fra det. Vi ændrer simpelthen bare på nogle ting, i håbet om at slippe væk fra alt det ubehagelige. Men når det ubehagelige ligger inde i sindet, så er det ikke så nemt at flygte fra det. Hvis du virkelig vil af med de dårlige følelser en gang for alle, så er du nødt til at være nysgerrig på dem, finde ud af hvor de kommer fra og bearbejde dem. Derfra kan du så lave de ændringer der skal til, før du får det godt.

 Når du går ind og arbejder med dit sind, er det muligt at gå ind at ændre på dit tankesæt, så du kan se mere klart på dig selv og dine muligheder, så du kan finde din styrke og blive i stand til at træffe beslutninger, der ikke er baseret på ubehagelige følelser.

Opdag din styrke

Uanset hvor højt du ønsker forandringer i dit liv, så kan det at være låst fast i dårlige tanker og følelser, være en kæmpe forhindring i forhold til at komme i gang.

Derfor vil jeg, med Din fantastiske udviklingsrejse tage dig i hånden og støtte dig gennem 3 måneder, hvor vi sammen finder frem til dine styrker og din indre gejst. Allerede kort tid efter du starter Din fantastiske udviklingsrejse, vil du opleve: 

  • Mere GLÆDE og ENERGI
  • At du lærer at sige fra… eller til
  • At du kan mærke hvad DU vil og hvad DU gerne vil have
  • At du står stærkere i dig selv
Du vil begynde at opdage, at de ting du går og drømmer om, rent faktisk kan blive realiteter. Om det er i forhold til familien, kærligheden, karrieren eller personlige mål, så vil en styrket dig kunne gribe det an med et nyt positivt tankesæt og skabe de forandringer DU ønsker.

Hvis du virkelig vil af med de dårlige følelser en gang for alle, så er du nødt til at være nysgerrig på dem, finde ud af hvor de kommer fra og bearbejde dem.

Din fantastiske udviklingsrejse

Er udviklet specielt til dig, der har brug for at blive taget i hånden på den sværeste del af din personlige udvikling – starten. Ud over at jeg vil støtte dig ugentlig i 3 måneder, hvor vi sammen går ind og ser på hvilke følelser og tanker, der ligger i dit sind, vil du modtage brugbare værktøjer, der er nemme at omsætte i praksis og som hjælper dig til at tro på dig selv.

Ud over at jeg vil støtte dig ugentligt i 3 måneder hvor vi får sat fokus på, hvordan vi styrker dit selvværd, vil du modtage brugbare værktøjer der er nemme at omsætte i praksis og som gør dig i stand til at skabe vedvarende forandring.

Konkret indeholder forløbet:

N

En times personlig coaching med mig ugentlig

N

Løbende sparring over mail, sms eller korte opkald

N

I alt 12 coaching sessioner

N

”Ny Gejst” der består af lydfiler (til en værdi af 1085 kr)

N

1. Sådan hacker du underbevidstheden og dine negative vaner

N

2. Fra konflikt til indre RO

N

3. Skab et sundt forhold til dig selv og dine relationer

N

4. Forstå hvordan du bruger De 5 Kærlighedssprog aktivt i dit liv

N

5. Definition af dit drømmemål, samt opfølgning på session 1-4

N

6. Kortlæg din iboende successtrategi

N

7. Lev indefra og ud – Værdiafklaring – Dit livskompas

N

8. Værdiafklaring fortsat

N

9. Design din helt nye personlighed via et Livsmanuskript!

N

10. Livsmanuskript fortsat

N

11. Visualisering af dit nye liv, samt dit nye jeg

N

12. SUCCES FEJRING, opsamling og evaluering

Da forløbet inkluderer lydfiler, vil du efter endt forløb, fortsat kunne gøre brug af din investering. Filerne er dine til “evigt” eje.

Afbud skal ske senest 24 timer før sessionens start. 
Forløbet kan IKKE returneres.

Som deltager i dette forløb har du adgang til Pernille via sms eller e-mail ift. alle spørgsmål du måtte have vedr. forløbsmaterialet eller dine personlige mål og/eller udfordringer.
Du kan sende dine spørgsmål til: mail@pernillekronborg.dk 

Ansvarsfraskrivelse:
Resultaterne af forløbet varierer afhængig af dit eget engagement, og i hvilken grad du implementerer koncepterne og værktøjerne i dit liv, som du præsenteres for gennem forløbet.
Ved deltagelse i coachingsessionerne, som Pernille leverer, accepterer du herved disse vilkår og betingelser.

Ophavsret:
Det er ikke tilladt at dele tekst, billeder, videoer, lydfiler mm. fra dette forløb. 

Klient udtalelser

Deltager på 3 måneders forløbet siger

Hvordan så dit liv ud før du startede på 3 måneders forløbet ”Din fantastiske udviklingsrejse”? Hvad var dine udfordringer

Jeg sad fast! Godt og grundigt fast! Jeg kunne ikke rigtig se glæden i hverdagen, selvom jeg havde en dejlig kone og 2 dejlige hunde, som gav energi og liv.

Det var ”nemt” bare at blive hvor jeg var. Både mentalt og jobmæssigt – ligesom de andre 95% af Danmarks befolkning, som sidder fast og synes at det man har er ”godt nok”…

Læs mere

Hvordan ser dit liv ud nu?
Jeg vil gerne være en del af de 5% der udvikler sig selv, som jer nu, og som jeg skal arbejde mig henimod og fortsætte med at være i. Jeg tager nu kampen op med de udfordringer der kommer.

Jeg har fået nyt job, som lageransvarlig / lagerchef og skal til at stå for at have ansatte under mig. Hvilket er en kæmpe bedrift. Det bliver en kæmpe udfordring, men jeg er sikker på, at jobbet er med til at sparke mig i gang og vise hvad jeg kan, hvem jeg er, hvad jeg kan bidrage med.

Livet ser nu dejligt ud! Der er gang i min kones virksomhed og jeg har selv fået et dejligt job.
Et nyt job, som jeg starter på i morgen. Jobbet indeholder de udfordringer jeg ønsker og er blandt mine drømmejobs.

Min største drøm er stadig at blive kiropraktor, men det kan være, det kommer i fremtiden.

Lige nu fokuserer jeg på det gode job, som jeg har fået. Jeg vil give det en skalle og se hvor langt det kan tage mig i verden.

Hvordan ser fremtiden ud?
Jeg ser positivt på fremtiden. Det kan kun blive godt! Det er jeg slet ikke i tvivl om.

I fremtiden kommer der børn, men det skal passe ind. Og lige nu støtter jeg min kone 100% i det hun er i gang med. Jeg accepterer nu, at børnene må vente – det er jeg indforstået med.

Så det kan kun blive helt fantastisk!

Igen vil jeg gerne sige dig sige 1000, 1000 tak Pernille for din indsats, for alt det du har givet mig, lært mig og skubbet til mine tanker. Det er jeg super taknemmelig overfor!

Jeg er nu sikker på, at det hele nok skal gå. Jeg vil huske på alle de værktøjer vi har gennemgået til alle mine sessioner. Det kan kun blive godt herfra!

Så endnu engang tak: 1000, 1000 tak!!!

Kvinde, mor, kæreste og kollega 💖

Jeg havde store udfordringer med uhensigtsmæssig adfærd (handlemønstre) som isolerede / tilbageholdt mig fra at være i kærlighedsrelationer og andre relationer, hvor jeg havde en følelse af afhængig, fx også til arbejdsgiver. Mente at andre skal have det godt før mig, jeg har først ro til mig selv herefter.
Læs mere

2) Hvordan ser dit liv ud nu?
Nu har jeg meget mere ro og overskud. Jeg mærker en ro og balance i min krop. Jeg føler mig glad, tilfreds, heldig, taknemmelig og lykkelig i mit liv. Min overbevisning er nu at: “Jeg skal og må godt være glad og lykkelig” “Jeg er heldig” “Jeg er god og gør det godt” “Jeg er en fantastisk menneske med en masse kompetencer” “Jeg er en god mor, en god kæreste og ven/veninde” “Jeg kan hvad jeg vil og tror på mig selv”. Jeg har meget færre spændinger og langt mellem migræne/hovedpine 🙏🤩

3) Hvordan ser fremtiden ud?
Jeg glæder mig til min fremtid, hvor mit liv skal bestå af alt hvad der gør mig glad og lykkelig

4) Hvad har gjort mest indtryk på dig ved dette forløb?
At det umiddelbart virker simpelt til trods for, at jeg har arbejdet med mig selv igennem psykolog i mange år, jeg ikke kom videre. Dette har virket helt enormt meget på den konstruktive måde. Tidligere hos psykologen opnåede en forståelse af mig selv, men uden nye handlinger. Nu handler jeg anderledes og oplever derved mere ro, overskud, glæde og tilfredshed.

Jeg brænder virkelig for denne udvikling og er taknemlig for din hjælp ❤️❤️❤️ + video

Pernille du er min engel der kom ind i mit liv hvor jeg havde så meget brug for en. Tak, tak og atter tak 🙏🙏🙏

Uden DIG tror jeg sgu ikke jeg ville komme så langt som jeg er nu i livet! Og lige lidt info om mig den dag idag: Jeg er begyndt at se min X igen og hold da op hvor det går fantastisk godt.

Læs mere
Jeg åbner munden nu, vores samliv er lige pludselig super godt! Jeg er glad, lykkelig og småforelsket ❤️❤️❤️

Book din afklarende samtale allerede i dag

!