Referencer

Hvad siger Pernilles klienter?

Et powerfuldt løvebrøl fra min tidligere klient Vivi

“Fucking fantastiske Pernille! 💪🏼

En powerkvinde uden lige, og en kvinde der ved hvad hun gør og hvad hun taler om! Du har ændret mit liv ❤️

Læs mere
Og jeg kender godt dit svar nu, “nej det har du selv Vivi”… Ja, ja – okay, jeg er enig. Det er mig der har ændret nogle gamle mønstre og fået øje på hvem jeg i virkeligheden er. Men inden jeg kom i dine fantastiske hænder var jeg en meget, meget (til tider) trist og usikker person. Usikker på mig selv og mit ægteskab.

Efter 1 – 2 år i din varetægt er resultaterne og energien blevet ÆNDRET 🤩✌🏻

Og jeg vil aldrig nogensinde have været det foruden. Ja det kan lyde som mange penge, men det er det fanme ikke, det er PEANUTS i forhold til hvad man får ud af det!

Resultater man ikke tør drømme om, hvad er de egentlig værd? Min svar vil være, ALT!

Hvorfor er man (vi som mennesker) så bange for at investere i os selv..? Det er jo dybt latterligt, når vi ikke blinker med øjnene over at vi for 3. år i streg investerer i den samme dårlige sommerferie eller juleaften, som kun er flot på facaden men som vi inderst inde godt ved, ikke er som vi kunne tænke os det… Tænk lige over det ❤️

Jeg er på ingen måder forpligtet eller betalt for at skrive det her, men jeg vil give Pernille min varmeste og BEDSTE anbefaling for hun har fucking styr på det hun laver! BUM 💪🏼

Og så vil jeg virkelig anbefale DIG at tage det sværeste skrid og tage beslutningen og komme i gang! Det vil du aldrig fortryde 🤩

Det kan virke uoverskueligt, men tøv ikke med det, hun styrer showet med hård og kærlig hånd, du skal ikke tænke på andet end at give slip og overlade styringen til hende, så kommer de gode resultater stille og roligt til dig og jer ❤️🙌🏻

Vivi

Hvordan så dit liv ud før du startede på 3 måneders forløbet ”Din fantastiske udviklingsrejse”? Hvad var dine udfordringer

Jeg sad fast! Godt og grundigt fast! Jeg kunne ikke rigtig se glæden i hverdagen, selvom jeg havde en dejlig kone og 2 dejlige hunde, som gav energi og liv.

Læs mere

Det var ”nemt” bare at blive hvor jeg var. Både mentalt og jobmæssigt – ligesom de andre 95% af Danmarks befolkning, som sidder fast og synes at det man har er ”godt nok”…

Hvordan ser dit liv ud nu?

Jeg vil gerne være en del af de 5% der udvikler sig selv, som jer nu, og som jeg skal arbejde mig henimod og fortsætte med at være i. Jeg tager nu kampen op med de udfordringer der kommer.

Jeg har fået nyt job, som lageransvarlig / lagerchef og skal til at stå for at have ansatte under mig. Hvilket er en kæmpe bedrift. Det bliver en kæmpe udfordring, men jeg er sikker på, at jobbet er med til at sparke mig i gang og vise hvad jeg kan, hvem jeg er, hvad jeg kan bidrage med.

Livet ser nu dejligt ud! Der er gang i min kones virksomhed og jeg har selv fået et dejligt job.
Et nyt job, som jeg starter på i morgen. Jobbet indeholder de udfordringer jeg ønsker og er blandt mine drømmejobs.

Min største drøm er stadig at blive kiropraktor, men det kan være, det kommer i fremtiden.

Lige nu fokuserer jeg på det gode job, som jeg har fået. Jeg vil give det en skalle og se hvor langt det kan tage mig i verden.

Hvordan ser fremtiden ud?
Jeg ser positivt på fremtiden. Det kan kun blive godt! Det er jeg slet ikke i tvivl om.

I fremtiden kommer der børn, men det skal passe ind. Og lige nu støtter jeg min kone 100% i det hun er i gang med. Jeg accepterer nu, at børnene må vente – det er jeg indforstået med.

Så det kan kun blive helt fantastisk!

Igen vil jeg gerne sige dig sige 1000, 1000 tak Pernille for din indsats, for alt det du har givet mig, lært mig og skubbet til mine tanker. Det er jeg super taknemmelig overfor!

Jeg er nu sikker på, at det hele nok skal gå. Jeg vil huske på alle de værktøjer vi har gennemgået til alle mine sessioner. Det kan kun blive godt herfra!

Så endnu engang tak: 1000, 1000 tak!!!

Kristent par

Min kommende kone, og jeg har benyttet Pernille som samlivsvejleder. Vi er meget tilfredse med det forløb vi er i gang med sammen med hende.
Læs mere
Vi har i dette forløb fået en indsigt i, hvor vigtigt det er som par, at tale ærligt om tingene, men samtidigt også at lytte. Dette vidste og gjorde vi allerede i forvejen, men med Pernille tog vi det op på et højere niveau.

Vi fik også den indsigt, at vi ikke blot som mand og kvinde tænker anderledes, men at vores livsbagage, også gør at vi ofte ser anderledes på den selv samme ting. Derudover er vi blevet klar over, hvor vigtigt vores kærlighedssprog er, og at det kan ændre sig fra tid til tid.

Pernille er som terapeut noget så rar og imødekommende, man er noget så tryg i hendes selvskab, dette gør at man kan slappe af og være sig selv. Man kan mærke, at hun tager en alvorlig og er nærværende. Hun ser ikke ned på ens mangel på viden om det seksuelle, tværtimod kan man mærke en respekt hos hende.

Vi kan stærk anbefale Pernille til andre kristne.

Når det ender godt ❤️

Hej Pernille. Vi er nået frem til, at vi faktisk godt tør stå på egne ben nu, omend det stadig vil være en mulighed at komme ind til dig, hvis vi igen skulle få behov for det?
Læs mere
Denne besked kan du samtidig se som min anbefaling af dig som vores livlinje i en livskrise, der for knap 2 år siden virkede som tabt på forhånd.

Vi kom til dig med ondt i sjæl og krop, bange for det ukendte, men samtidig vidende om, at der skulle ske noget, der kunne flytte os fra den hårdknude, som vi befandt os i.

Med din hjælp, Pernille, fandt vi en vej mod hinanden i stedet for væk fra hinanden. Du har hjulpet os til at forstå hinanden og hver vores historie og mønstre.

Denne indsigt er blevet til en styrke i vores parforhold, som gør, at vi nu sammen begiver os på vej ud i fremtiden fyldt med håb og drømme.

Tusind tak. Kærligst ….

En hjerteåbende og stærk oplevelse

Det er en hjerteåbende og stærk oplevelse at være i terapi hos Pernille!
Hun er en total powerkvinde, som virkelig forstår at møde mig lige der, hvor jeg er.
Læs mere
Jeg oplever at blive holdt og støttet, når jeg har aller mest brug for det. Samtidig kan Pernille udfordre mig på en (selv)kærlig måde og hjælpe mig til at sætte mit liv i perspektiv og arbejde indad for at få et dybere kendskab til – og en forståelse af – mig selv.

Pernille er rummelig, skarp, åben, ærlig, tillidsfuld, hjertelig, tydelig og bare MEGA god til det, hun gør. Pernille er den bedste terapeut (og parterapeut!), jeg har været hos!

Anette.

❤️❤️❤️❤️❤️ tak for dig!!!

Sygemelding med stress

Jeg har henover de sidste 9 måneder været i et forløb ved Pernille. Mit udgangspunkt for kontakten var en sygemelding med stress.Her 9 måneder efter kan jeg se, jeg har fået så meget mere.
Læs mere
Jeg havde brug for værktøjer til at lære at takle og være i de situationer, der var/er relateret til min stress. Men jeg fik selvindsigt, selvaccept og overskud til at MIG og min familie.

Pernille har en helt særlig evne til at spørge rigtigt, til at se signaler og lytte – også til det man tror, man slet ikke siger.

Så Pernille tak for den energi, det nærvær og den professionalisme du lægger i hvert møde.

Jeg har nu afsluttet forløbet – jeg tænker ikke, jeg har lukket alle de døre, der undervejs blev åbnet. Men jeg ved nu, hvad der gemmer sig bag dem og hvordan jeg kan arbejde videre med dem hver for sig…

Jeg startede hos Pernille i januar 2018.
Jeg kom til hende, da jeg var banket ned under gulvbrædderne af angst.

Ved allerførste møde med Pernille, følte jeg mig hurtigt tryg og blev mødt fuldstændig der hvor jeg var, med stor respekt og omsorg.

Jeg har under hele mit forløb følt, at Pernille kun ville mig det allerbedste og at hun virkelig ved, hvad hun taler om. Samtidig er jeg vild med, at Pernille også giver meget af sig selv i form af, at hun også selv har op og nedture og gerne deler det. På den måde fik jeg følelsen af, at her er en kvinde, der reelt ved hvad jeg kæmper med, for hun har selv været i det dybe hul.

Jeg har for første gang i 5 år, gået igennem en januar/februar måned UDEN angst!!

Pernille får mine varmeste anbefalinger ❤️

Hjertevarm, autentisk, nærværende og ærlig

Jeg har i anden sammenhæng flere gange været i kontakt med Pernille og må bare sige hun er jo totalt indbegrebet af en power kvinde.
Læs mere
Pernille er utrolig hjertevarm, autentisk, nærværende og ærlig i alt hvad hun gør og siger.

Pernille er hurtig til at komme ind til kernen af de udfordringer der banker på og formår at formidle med en god portion humor og fremstår utrolig omsorgsfuld og jordnær

Man kan mærke hun kan sit stof og står stærkt i sin profession!

En udtagelse fra Pernilles mentor

Uanset hvilket område af dit liv du ønsker at forbedre, så bør du sikre dig at den person du lærer fra, selv har gået vejen.
Pernille har gået vejen, personligt i hendes forhold med sin mand Rasmus og samtidigt også professionelt.
Læs mere
Hun forbedrer kontinuerligt sig selv og udtrykker en fantastisk energi som er et tydeligt biprodukt af hendes egen forandring.
Pernille lever sit materiale til fingerspidserne, så tag kontakt til hende med det samme.

Ønsker du at forbedre dit parforhold, eller andre områder i dit liv, så har du IKKE råd til at lade være.

Anders Hansen. Illusionist – Speaker – Change-Maker

Workshop til mødregruppe

Pernille er bare så skøn! Direkte, ligetil og samtidig ekstremt respektfuld overfor ens personlige situation.

Jeg har netop deltaget i hendes workshop, som hun holder for mødregrupper og det var bare super godt!

Læs mere
Temaet var den overgang der sker i ens liv, når man bliver mor for et lille barn og ikke mindst parforholdets nye “konstellation” og hvordan man egentlig bliver bedre til at være par.

❤️

Vi fik helt specifikke redskaber at arbejde med bagefter og Pernille fik gjort det simpelt og konkret. Lige til at gå til og meget brugbart.

Jeg kan kun anbefale mødregrupper at tage fat i Pernille og få booket en workshop.

Det var bare så interessant og også rart at lave andet end aktiviteter for babyerne sammen med mødregruppen.

Bedste hilsner fra Mette.

Seksualundervisning og dialog med elever

Projekt Sundhed & Trivsel under UC SYD; Center For Undervisningsmidler (CFU) har gennem de sidste to år benyttet Pernille Kronborg, når vi har uddannet unge fra hhv. Aabenraa og Haderslev ungdomsuddannelser til deltagelse i kommunernes Ung Til Ung korps, der varetager seksualundervisning og dialog med elever i 7. – 9. Klasse.
Læs mere
Pernille er med sit behagelige væsen med til at skabe trygge rammer for de unge, når de skal undervises i et følsomt emne, og hun formår gennem både en stor faglig ballast samt humor og indføling at give de unge en spændende dag, hvor de bliver fortrolige ikke kun med materialet og emnet, men også får input til hvordan de selv skal formidle det videre i en tryg atmosfære for både sig selv og eleverne på skolerne, de besøger.

Vi er meget glade for samarbejdet, og anbefaler Pernille som samarbejdspartner og underviser, hvis man har brug for god, saglig seksualundervisning til unge.

Mvh Cfu Rikkestasja Johannsen

Min mission er at hjælpe dig til at finde eller genfinde kærligheden i livet

Jeg tror på, at vi alle har en iboende kraft inden i os, og når vi lærer at få skruet op for den, så tror jeg på, at vi kan alt, hvad vi overhovedet drømmer om!

Personligt har jeg selv i mange år været på en selvudviklingsrejse. Det har for mig været nødvendigt at gennemgå denne selvudviklings proces, fordi jeg i min opvækst har haft følelsen af, at min kerne ikke blev set. Der var ikke plads til at jeg var mig. Men gennem min personlige selvudvikling, har jeg styrket min indre kernekraft, så jeg i dag virkelig ved, hvordan jeg sætter pris på alt her i livet.

Derfor vil jeg også hjælpe dig med at finde din indre kernekraft.

Mirakler sker når vi tillader det …