Referencer

Hvad siger Pernilles klienter?

Sofie, som har gennemført forløbet “Din fantastiske udviklingsrejse”

Hun står i dag med en langt stærkere og tryg kærlighedsrelation, kan mærke sine grænser og sige fra på jobbet og føler hun har en masse sjov spontanitet at tilbyde sine drenge 🥰

Fra dyb krise – til et fantastisk parforhold

Hør Melanie’s fantastiske rejse fra et parforhold i dyb krise, et mørkt sind og dystre tanker – til et liv i kærlighed, overskud og et parforholdet der aldrig har haft det bedre 😄💖💖💖

Tak for din indsats Melanie 💪💪💪🔥

Jeg har været superglad for at have dig til at guide mig i den rigtige retning. Særligt ift. min tættere relation med ….. 😊 Jeg vil bare sige på gensyn🤗 Og tusind-tusind tak for dine kærlige spark bagi😉, og din skønne personlighed😊 Med venlig hilsen ……

Jeg vil aldrig nogensinde have været det foruden. Ja det kan lyde som mange penge, men det er det fanme ikke, det er PEANUTS i forhold til hvad man får ud af det! Resultater man ikke tør drømme om, hvad er de egentlig værd? Min svar vil være, ALT!

Vi er begge enige om at forløbet hos dig Pernille, har reddet vores forhold

Hej Pernille 🌸

Her kommer nogle tanker fra os om forløbet. Endnu engang tak for din store hjælp. Vi ser lyst på fremtiden nu 💜

Kærlig hilsner B og M.

Læs mere

– Hvordan så jeres liv / parforhold ud før I startede i forløb? Hvad var jeres udfordringer?

Vores parforhold var fyldt op med utilfredshed og irritation bare vi så på hinanden. Vi var kørt fast i hverdagen og så hinanden som “modspillere”. Vi trykkede bevidst på hinandens knapper og startede skænderier på meget små grundlag – bare fordi. Det var blevet en vane for os, og vi havde begge en følelse af at det gik bedre når vi ikke tilbragte tid sammen.
Hver gang vi havde haft et stort skænderi, aftalte vi at NU skulle vi tage os sammen og gøre det bedre, men vi endte i det samme igen og igen. Da det havde stået på i knap et halvt år, snakkede vi om muligheden for at den ene af os flyttede ud i noget tid for at se om det ville hjælpe. Vi vidste ikke hvad vi ellers kunne gøre. Indtil jeg kom i tanke om parterapi. Vi aftalte at vi ville give det en chance inden en af os flyttede.

– Hvordan ser jeres liv ud nu? Hvad kan du / I nu, som du / I ikke kunne før?

Vi er blevet bevidste om at vi skal arbejde med os selv og mindre med hinanden. En stor del af de frustrationer vi havde rettet mod hinanden før, kan vi bearbejde for os selv og dermed tage meget i opløbet. Vi har meget færre skænderier og vi lytter til hvad hinanden har at sige nu i stedet for at komme med modsvar hver gang.
Det er vildt svært at arbejde så meget med sig selv, men det er en proces og det er det hele værd.
Nu glæder vi os til at se hinanden hver dag efter arbejde og vi har fået et sexliv igen.

– Hvordan ser I på fremtiden? Hvad vil I kunne opnå fremadrettet?

Vi ser en lys fremtid, hvor vi har mod på de udfordringer der kommer, fordi vi nu har fået troen tilbage på, at vi kan komme igennem alt sammen.

– Og hvilke værktøjer har gjort størst indtryk på jer?

En af de ting som virkelig har sat sig hos os begge er de fem kærlighedssprog som hænger som plakat i vores soveværelse. Den minder os om at vi er forskellige og har brug for noget forskelligt for at føle os elsket og værdsat.

Vi skal prioritere os selv og hinanden først og derefter alle andre inklusiv vores børn. Det er svært fordi man føler sig egoistisk, men det giver mening for os og vi kan mærke en stor forskel på vores overskud, humør og energi til hinanden og vores søn.

Vi er begge enige om at forløbet hos dig Pernille, har reddet vores forhold💜

Trine skriver om kurset
“Selvkærlig seksualitet”

”Jeg har fundet Pernilles kursus vildt inspirerende!

Jeg har lært gennem øvelserne, at få kontakt til min krop og lyst. Det har hjulpet mig i mit parforhold, da jeg er blevet opmærksom på kærlighedens sprog iht. min seksualitet.

I dag føler jeg mig styrket i min relation til min livspartner.”

♥ Vivi fra HEVI Sugaring udtaler om lydprogrammerne:

Jeg kan mærke allerede på denne korte tid hvor jeg har lyttet til lydfilerne, der har jeg rykket mig mentalt.

Jeg har aldrig nogensinde haft så god en vejrtrækning, som jeg har nu, jeg har fuldstændig styr på de følelser som forstyrrede mig før.

Min krop reager slet ikke som før, jeg har fået sluppet noget. Der er sku noget, der virker!

♥ Høj på lydfiler

Nu tror du måske jeg er blevet sindssyg! Men for helvede, en fantastisk morgen tur jeg lige har været på, gik fra en 1 til 8 i energi, og jeg har længe haft lyst til at kramme et træ men ikke truer gøre det, det gjorde jeg i dag hele tre gange og hold nu fest, jeg er helt høj ovenpå den energi der er frigivet i mig.

Min kæreste, har kun en ting at sige, med den glæde og positivitet jeg har fået igennem den sidste uge, så fortsætter vi sgu.

Jeg kan jo nå alle drømmene om et halvt/helt år hvis det her fortsætter. Jeg er helt høj af det her, jeg forstår ikke de lydfiler kan så meget, men de virker sgu.

Hvordan så dit liv ud før du startede på 3 måneders forløbet ”Din fantastiske udviklingsrejse”? Hvad var dine udfordringer

Jeg sad fast! Godt og grundigt fast! Jeg kunne ikke rigtig se glæden i hverdagen, selvom jeg havde en dejlig kone og 2 dejlige hunde, som gav energi og liv.

Det var ”nemt” bare at blive hvor jeg var. Både mentalt og jobmæssigt – ligesom de andre 95% af Danmarks befolkning, som sidder fast og synes at det man har er ”godt nok”…

Læs mere

Hvordan ser dit liv ud nu?
Jeg vil gerne være en del af de 5% der udvikler sig selv, som jer nu, og som jeg skal arbejde mig henimod og fortsætte med at være i. Jeg tager nu kampen op med de udfordringer der kommer.

Jeg har fået nyt job, som lageransvarlig / lagerchef og skal til at stå for at have ansatte under mig. Hvilket er en kæmpe bedrift. Det bliver en kæmpe udfordring, men jeg er sikker på, at jobbet er med til at sparke mig i gang og vise hvad jeg kan, hvem jeg er, hvad jeg kan bidrage med.

Livet ser nu dejligt ud! Der er gang i min kones virksomhed og jeg har selv fået et dejligt job.
Et nyt job, som jeg starter på i morgen. Jobbet indeholder de udfordringer jeg ønsker og er blandt mine drømmejobs.

Min største drøm er stadig at blive kiropraktor, men det kan være, det kommer i fremtiden.

Lige nu fokuserer jeg på det gode job, som jeg har fået. Jeg vil give det en skalle og se hvor langt det kan tage mig i verden.

Hvordan ser fremtiden ud?
Jeg ser positivt på fremtiden. Det kan kun blive godt! Det er jeg slet ikke i tvivl om.

I fremtiden kommer der børn, men det skal passe ind. Og lige nu støtter jeg min kone 100% i det hun er i gang med. Jeg accepterer nu, at børnene må vente – det er jeg indforstået med.

Så det kan kun blive helt fantastisk!

Igen vil jeg gerne sige dig sige 1000, 1000 tak Pernille for din indsats, for alt det du har givet mig, lært mig og skubbet til mine tanker. Det er jeg super taknemmelig overfor!

Jeg er nu sikker på, at det hele nok skal gå. Jeg vil huske på alle de værktøjer vi har gennemgået til alle mine sessioner. Det kan kun blive godt herfra!

Så endnu engang tak: 1000, 1000 tak!!!

Fra PTSD, panikangst og kronisk smertepatient til fan-fucking-tastisk 🚀 + video

Sine er gået fra en dagligdag med PTSD, panikangst, kronisk smertepatient, være vred, ked af det, ikke lyst til at være her mere, ikke være i stand til at sove om natten og have været 20-25 år i det offentlige system hos psykolog, psykiater og indlagt flere gange – UDEN AT FÅ DET BEDRE….

Læs mere

I DAG, KUN 10 måneder efter hendes forløb, står Sine med en energi og et overskud der ikke er til at tage fejl af! Hun er glad, har sluppet sin fortid og definere nu selv hvem hun ønsker at være og hvordan hendes fremtid ser ud.

Derfor lever hun nu også et helt nyt liv sammen med hendes kæreste, hvor de nu taler om deres drømme og ligger fælles vilde planer for det kommende år.

Kvinde med barn på 3 år udtaler om “selvkærlig seksualitet”

”Kurset giver stof til eftertanke. Det er virkelige nogle vigtige punkter, netop for at man bliver ved med at være kærester og intime, og ikke med bare at blive venner. 

Læs mere

Det sidste modul om soveværelset ramte! Vores soveværelse er overhovedet ikke sexet eller lyst betonet. Lige om lidt bliver det ammehule igen og pt. næsten hver aften / nat sover vores søn eller hunden mellem os. Tv’et er altid tændt for at min kæreste kan falde i søvn.
Den anden aften havde vi mulighed for voksentid, men jeg orkede det ikke.

Der er virkelig noget vi skal have snakket om!!”

Kvinde i nyere parforhold udtaler

“Jeg synes det er nogle rigtig gode videoer som virkelig giver stof til eftertanke. Der fedt at det er skruet helt ned på ‘gadeplan’, hvor alle kan være med og forstå budskabet.

Læs mere

Det med maskulin og feminin tilgang til sex, gav mig ret meget stof til eftertanke…

Jeg nød aldrig sex med min exkæreste. Det var altid huhej hurtig videre, og jeg nåede aldrig at opleve at det var rart. Han var bare interesseret i at få udløsning og så sove bagefter… 

Med min nye kæreste er der meget mere optakt, fokus på berøring/nærhed og tid til bare at være, og ik så meget orgasme er i fokus. 

Og det nyder jeg hver eneste gang! 

Jeg snakkede med min kæreste om videoen, og fandt ud af at vi begge har samme mål – nemlig det at være tætte, det er det ypperste i nærværet og en måde bare at ku ‘smelte sammen’ på og glemme alt andet. Det tror jeg uden tvivl gør den største forskel fra tidligere, at jeg opdagede vi have samme mål!

Virkelig en aha-oplevelse!

Alle burde en gang i sit liv prøve en parterapeut

Årsagen til vi valgte Pernille, var de fortællinger hendes klienter havde delt. Det har vi aldrig fortrudt!

Vores udfordring var tillid eller manglende tillid. 

Læs mere

Vi havde fra første besøg, begge en tro på at med Pernilles hjælp så ville vi igen være på rette vej i vores forhold. 

De opgaver vi fik med hjem, er fantastiske nogle vi begge lærte meget af, både om hinanden, men også om os selv. 

Med de værktøjer vi har fået i bagagen samt de samtaler vi har haft, har vores forhold aldrig været stærkere. 

Alle burde en gang i sit liv prøve en parterapeut / parudvikling, selv om det kun er små problemer man har, det man lære om sig selv og hinanden er guld vær, så man udvikler og vokser sammen.

Pernille du skal have en stor tak for det du har hjulpet os med!

Vi ser meget lyst på fremtiden og har aldrig været tættere.

Med kærlig hilsen 

L & L

Efter parterapi

Kæreste Pernille 🌸

Af hjertet tak for det du har påbegyndt her i vores familie, men i særdeleshed i mit mindset 🙏🏼 👏🏼

Så meget er det samme og så meget er på samme tid forandret!
Du sagde flere gange, at hvis vores overbevisning er at intet er muligt – qua vores datter- ja, så er intet muligt.

Læs mere

Vi har taget dine ord til os, og vores datters tilstand er den samme men vores er forandret. Ikke noget vildt men nok til at vi danser, griner, fjoller og tager på ture!
Tager på ture, Pernille 😳 – godt nok bliver hun siddende i bilen (social angst og OCD) men vi er afsted alle sammen 🙏🏼 og alle hygger på hver deres måde.

Jeg kan ikke takke dig nok 😘

Du er min julegave 🎁 ❤️

Kæmpe kram 

Kvinde, mor, kæreste og kollega 💖

Jeg havde store udfordringer med uhensigtsmæssig adfærd (handlemønstre) som isolerede / tilbageholdt mig fra at være i kærlighedsrelationer og andre relationer, hvor jeg havde en følelse af afhængig, fx også til arbejdsgiver. Mente at andre skal have det godt før mig, jeg har først ro til mig selv herefter.
Læs mere

2) Hvordan ser dit liv ud nu?
Nu har jeg meget mere ro og overskud. Jeg mærker en ro og balance i min krop. Jeg føler mig glad, tilfreds, heldig, taknemmelig og lykkelig i mit liv. Min overbevisning er nu at: “Jeg skal og må godt være glad og lykkelig” “Jeg er heldig” “Jeg er god og gør det godt” “Jeg er en fantastisk menneske med en masse kompetencer” “Jeg er en god mor, en god kæreste og ven/veninde” “Jeg kan hvad jeg vil og tror på mig selv”. Jeg har meget færre spændinger og langt mellem migræne/hovedpine 🙏🤩

3) Hvordan ser fremtiden ud?
Jeg glæder mig til min fremtid, hvor mit liv skal bestå af alt hvad der gør mig glad og lykkelig

4) Hvad har gjort mest indtryk på dig ved dette forløb?
At det umiddelbart virker simpelt til trods for, at jeg har arbejdet med mig selv igennem psykolog i mange år, jeg ikke kom videre. Dette har virket helt enormt meget på den konstruktive måde. Tidligere hos psykologen opnåede en forståelse af mig selv, men uden nye handlinger. Nu handler jeg anderledes og oplever derved mere ro, overskud, glæde og tilfredshed.

Jeg brænder virkelig for denne udvikling og er taknemlig for din hjælp ❤️❤️❤️ + video

Pernille du er min engel der kom ind i mit liv hvor jeg havde så meget brug for en. Tak, tak og atter tak 🙏🙏🙏

Uden DIG tror jeg sgu ikke jeg ville komme så langt som jeg er nu i livet! Og lige lidt info om mig den dag idag: Jeg er begyndt at se min X igen og hold da op hvor det går fantastisk godt.

Læs mere
Jeg åbner munden nu, vores samliv er lige pludselig super godt! Jeg er glad, lykkelig og småforelsket ❤️❤️❤️

Et powerfuldt løvebrøl fra min tidligere klient Vivi

“Fucking fantastiske Pernille! 💪🏼

En powerkvinde uden lige, og en kvinde der ved hvad hun gør og hvad hun taler om! Du har ændret mit liv ❤️

Læs mere
Og jeg kender godt dit svar nu, “nej det har du selv Vivi”… Ja, ja – okay, jeg er enig. Det er mig der har ændret nogle gamle mønstre og fået øje på hvem jeg i virkeligheden er. Men inden jeg kom i dine fantastiske hænder var jeg en meget, meget (til tider) trist og usikker person. Usikker på mig selv og mit ægteskab.

Efter 1 – 2 år i din varetægt er resultaterne og energien blevet ÆNDRET 🤩✌🏻

Og jeg vil aldrig nogensinde have været det foruden. Ja det kan lyde som mange penge, men det er det fanme ikke, det er PEANUTS i forhold til hvad man får ud af det!

Resultater man ikke tør drømme om, hvad er de egentlig værd? Min svar vil være, ALT!

Hvorfor er man (vi som mennesker) så bange for at investere i os selv..? Det er jo dybt latterligt, når vi ikke blinker med øjnene over at vi for 3. år i streg investerer i den samme dårlige sommerferie eller juleaften, som kun er flot på facaden men som vi inderst inde godt ved, ikke er som vi kunne tænke os det… Tænk lige over det ❤️

Jeg er på ingen måder forpligtet eller betalt for at skrive det her, men jeg vil give Pernille min varmeste og BEDSTE anbefaling for hun har fucking styr på det hun laver! BUM 💪🏼

Og så vil jeg virkelig anbefale DIG at tage det sværeste skrid og tage beslutningen og komme i gang! Det vil du aldrig fortryde 🤩

Det kan virke uoverskueligt, men tøv ikke med det, hun styrer showet med hård og kærlig hånd, du skal ikke tænke på andet end at give slip og overlade styringen til hende, så kommer de gode resultater stille og roligt til dig og jer ❤️🙌🏻

Vivi

Hvordan så dit liv ud før du startede på 3 måneders forløbet ”Din fantastiske udviklingsrejse”? Hvad var dine udfordringer

Jeg sad fast! Godt og grundigt fast! Jeg kunne ikke rigtig se glæden i hverdagen, selvom jeg havde en dejlig kone og 2 dejlige hunde, som gav energi og liv.

Læs mere

Det var ”nemt” bare at blive hvor jeg var. Både mentalt og jobmæssigt – ligesom de andre 95% af Danmarks befolkning, som sidder fast og synes at det man har er ”godt nok”…

Hvordan ser dit liv ud nu?

Jeg vil gerne være en del af de 5% der udvikler sig selv, som jer nu, og som jeg skal arbejde mig henimod og fortsætte med at være i. Jeg tager nu kampen op med de udfordringer der kommer.

Jeg har fået nyt job, som lageransvarlig / lagerchef og skal til at stå for at have ansatte under mig. Hvilket er en kæmpe bedrift. Det bliver en kæmpe udfordring, men jeg er sikker på, at jobbet er med til at sparke mig i gang og vise hvad jeg kan, hvem jeg er, hvad jeg kan bidrage med.

Livet ser nu dejligt ud! Der er gang i min kones virksomhed og jeg har selv fået et dejligt job.
Et nyt job, som jeg starter på i morgen. Jobbet indeholder de udfordringer jeg ønsker og er blandt mine drømmejobs.

Min største drøm er stadig at blive kiropraktor, men det kan være, det kommer i fremtiden.

Lige nu fokuserer jeg på det gode job, som jeg har fået. Jeg vil give det en skalle og se hvor langt det kan tage mig i verden.

Hvordan ser fremtiden ud?
Jeg ser positivt på fremtiden. Det kan kun blive godt! Det er jeg slet ikke i tvivl om.

I fremtiden kommer der børn, men det skal passe ind. Og lige nu støtter jeg min kone 100% i det hun er i gang med. Jeg accepterer nu, at børnene må vente – det er jeg indforstået med.

Så det kan kun blive helt fantastisk!

Igen vil jeg gerne sige dig sige 1000, 1000 tak Pernille for din indsats, for alt det du har givet mig, lært mig og skubbet til mine tanker. Det er jeg super taknemmelig overfor!

Jeg er nu sikker på, at det hele nok skal gå. Jeg vil huske på alle de værktøjer vi har gennemgået til alle mine sessioner. Det kan kun blive godt herfra!

Så endnu engang tak: 1000, 1000 tak!!!

Kristent par

Min kommende kone, og jeg har benyttet Pernille som samlivsvejleder. Vi er meget tilfredse med det forløb vi er i gang med sammen med hende.
Læs mere
Vi har i dette forløb fået en indsigt i, hvor vigtigt det er som par, at tale ærligt om tingene, men samtidigt også at lytte. Dette vidste og gjorde vi allerede i forvejen, men med Pernille tog vi det op på et højere niveau.

Vi fik også den indsigt, at vi ikke blot som mand og kvinde tænker anderledes, men at vores livsbagage, også gør at vi ofte ser anderledes på den selv samme ting. Derudover er vi blevet klar over, hvor vigtigt vores kærlighedssprog er, og at det kan ændre sig fra tid til tid.

Pernille er som terapeut noget så rar og imødekommende, man er noget så tryg i hendes selvskab, dette gør at man kan slappe af og være sig selv. Man kan mærke, at hun tager en alvorlig og er nærværende. Hun ser ikke ned på ens mangel på viden om det seksuelle, tværtimod kan man mærke en respekt hos hende.

Vi kan stærk anbefale Pernille til andre kristne.

Når det ender godt ❤️

Hej Pernille. Vi er nået frem til, at vi faktisk godt tør stå på egne ben nu, omend det stadig vil være en mulighed at komme ind til dig, hvis vi igen skulle få behov for det?
Læs mere
Denne besked kan du samtidig se som min anbefaling af dig som vores livlinje i en livskrise, der for knap 2 år siden virkede som tabt på forhånd.

Vi kom til dig med ondt i sjæl og krop, bange for det ukendte, men samtidig vidende om, at der skulle ske noget, der kunne flytte os fra den hårdknude, som vi befandt os i.

Med din hjælp, Pernille, fandt vi en vej mod hinanden i stedet for væk fra hinanden. Du har hjulpet os til at forstå hinanden og hver vores historie og mønstre.

Denne indsigt er blevet til en styrke i vores parforhold, som gør, at vi nu sammen begiver os på vej ud i fremtiden fyldt med håb og drømme.

Tusind tak. Kærligst ….

En hjerteåbende og stærk oplevelse

Det er en hjerteåbende og stærk oplevelse at være i terapi hos Pernille!
Hun er en total powerkvinde, som virkelig forstår at møde mig lige der, hvor jeg er.
Læs mere
Jeg oplever at blive holdt og støttet, når jeg har aller mest brug for det. Samtidig kan Pernille udfordre mig på en (selv)kærlig måde og hjælpe mig til at sætte mit liv i perspektiv og arbejde indad for at få et dybere kendskab til – og en forståelse af – mig selv.

Pernille er rummelig, skarp, åben, ærlig, tillidsfuld, hjertelig, tydelig og bare MEGA god til det, hun gør. Pernille er den bedste terapeut (og parterapeut!), jeg har været hos!

Anette.

❤️❤️❤️❤️❤️ tak for dig!!!

Sygemelding med stress

Jeg har henover de sidste 9 måneder været i et forløb ved Pernille. Mit udgangspunkt for kontakten var en sygemelding med stress.Her 9 måneder efter kan jeg se, jeg har fået så meget mere.
Læs mere
Jeg havde brug for værktøjer til at lære at takle og være i de situationer, der var/er relateret til min stress. Men jeg fik selvindsigt, selvaccept og overskud til at MIG og min familie.

Pernille har en helt særlig evne til at spørge rigtigt, til at se signaler og lytte – også til det man tror, man slet ikke siger.

Så Pernille tak for den energi, det nærvær og den professionalisme du lægger i hvert møde.

Jeg har nu afsluttet forløbet – jeg tænker ikke, jeg har lukket alle de døre, der undervejs blev åbnet. Men jeg ved nu, hvad der gemmer sig bag dem og hvordan jeg kan arbejde videre med dem hver for sig…

Jeg startede hos Pernille i januar 2018.
Jeg kom til hende, da jeg var banket ned under gulvbrædderne af angst.

Ved allerførste møde med Pernille, følte jeg mig hurtigt tryg og blev mødt fuldstændig der hvor jeg var, med stor respekt og omsorg.

Jeg har under hele mit forløb følt, at Pernille kun ville mig det allerbedste og at hun virkelig ved, hvad hun taler om. Samtidig er jeg vild med, at Pernille også giver meget af sig selv i form af, at hun også selv har op og nedture og gerne deler det. På den måde fik jeg følelsen af, at her er en kvinde, der reelt ved hvad jeg kæmper med, for hun har selv været i det dybe hul.

Jeg har for første gang i 5 år, gået igennem en januar/februar måned UDEN angst!!

Pernille får mine varmeste anbefalinger ❤️

Hjertevarm, autentisk, nærværende og ærlig

Jeg har i anden sammenhæng flere gange været i kontakt med Pernille og må bare sige hun er jo totalt indbegrebet af en power kvinde.
Læs mere
Pernille er utrolig hjertevarm, autentisk, nærværende og ærlig i alt hvad hun gør og siger.

Pernille er hurtig til at komme ind til kernen af de udfordringer der banker på og formår at formidle med en god portion humor og fremstår utrolig omsorgsfuld og jordnær

Man kan mærke hun kan sit stof og står stærkt i sin profession!

En udtagelse fra Pernilles mentor

Uanset hvilket område af dit liv du ønsker at forbedre, så bør du sikre dig at den person du lærer fra, selv har gået vejen.
Pernille har gået vejen, personligt i hendes forhold med sin mand Rasmus og samtidigt også professionelt.
Læs mere
Hun forbedrer kontinuerligt sig selv og udtrykker en fantastisk energi som er et tydeligt biprodukt af hendes egen forandring.
Pernille lever sit materiale til fingerspidserne, så tag kontakt til hende med det samme.

Ønsker du at forbedre dit parforhold, eller andre områder i dit liv, så har du IKKE råd til at lade være.

Anders Hansen. Illusionist – Speaker – Change-Maker

Workshop til mødregruppe

Pernille er bare så skøn! Direkte, ligetil og samtidig ekstremt respektfuld overfor ens personlige situation.

Jeg har netop deltaget i hendes workshop, som hun holder for mødregrupper og det var bare super godt!

Læs mere
Temaet var den overgang der sker i ens liv, når man bliver mor for et lille barn og ikke mindst parforholdets nye “konstellation” og hvordan man egentlig bliver bedre til at være par.

❤️

Vi fik helt specifikke redskaber at arbejde med bagefter og Pernille fik gjort det simpelt og konkret. Lige til at gå til og meget brugbart.

Jeg kan kun anbefale mødregrupper at tage fat i Pernille og få booket en workshop.

Det var bare så interessant og også rart at lave andet end aktiviteter for babyerne sammen med mødregruppen.

Bedste hilsner fra Mette.

Seksualundervisning og dialog med elever

Projekt Sundhed & Trivsel under UC SYD; Center For Undervisningsmidler (CFU) har gennem de sidste to år benyttet Pernille Kronborg, når vi har uddannet unge fra hhv. Aabenraa og Haderslev ungdomsuddannelser til deltagelse i kommunernes Ung Til Ung korps, der varetager seksualundervisning og dialog med elever i 7. – 9. Klasse.
Læs mere
Pernille er med sit behagelige væsen med til at skabe trygge rammer for de unge, når de skal undervises i et følsomt emne, og hun formår gennem både en stor faglig ballast samt humor og indføling at give de unge en spændende dag, hvor de bliver fortrolige ikke kun med materialet og emnet, men også får input til hvordan de selv skal formidle det videre i en tryg atmosfære for både sig selv og eleverne på skolerne, de besøger.

Vi er meget glade for samarbejdet, og anbefaler Pernille som samarbejdspartner og underviser, hvis man har brug for god, saglig seksualundervisning til unge.

Mvh Cfu Rikkestasja Johannsen

Min mission er at hjælpe dig til at finde eller genfinde kærligheden i livet

Jeg tror på, at vi alle har en iboende kraft inden i os, og når vi lærer at få skruet op for den, så tror jeg på, at vi kan alt, hvad vi overhovedet drømmer om!

Personligt har jeg selv i mange år været på en selvudviklingsrejse. Det har for mig været nødvendigt at gennemgå denne selvudviklings proces, fordi jeg i min opvækst har haft følelsen af, at min kerne ikke blev set. Der var ikke plads til at jeg var mig. Men gennem min personlige selvudvikling, har jeg styrket min indre kernekraft, så jeg i dag virkelig ved, hvordan jeg sætter pris på alt her i livet.

Derfor vil jeg også hjælpe dig med at finde din indre kernekraft.

Mirakler sker når vi tillader det …