Handelsbetingelser hos Pernille Friis   Kronborg

Handelsbetingelser hos Pernille Friis Kronborg

Alle produkter og ydelser på domænet www.pernillekronborg.dk tilbydes af

 

Kernekraft v/Pernille Kronborg

Smedebakken 6

8700 Horsens

Tlf: 60132373

Mail: mail@pernillekronborg.dk

CVR: 36168803

 

Betaling for produkter

Alle priser er opgivet i danske kroner DKK.

Betaling kan ske med Dankort eller Visa Dankort. Udgifter i forbindelse med disse transaktioner er inkluderet i den angivne pris, og lægges ikke på som ekstra omkostning for dig som kunde. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

Jeg gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre. Men hvis du beder om det, kan betalingstjenesterne gemme disse for dig ved automatisk betaling. Jeg har intet med opbevaringen eller håndteringen af dine betalingsoplysninger at gøre, så kontakt venligst betalingstjenesten, du benytter, når du betaler din regning.

Du modtager en e-mail med bekræftelse på dit køb.

 

Levering af produkter

Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail eller med adgangskode til en lukket platform. Dette fremsendes til den e-mailadresse, som køber har indtastet i ordre-feltet.

Fysiske produkter fremsendes med post inden for 2-4 hverdage og tillægges porto.

Du har 14 dages fuld returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på mail@pernillekronborg.dk, og du vil få pengene retur.

BEMÆRK: Køb af digitale produkter er ikke omfattet af fortrydelsesretten, så hvor materialet leveres øjeblikkeligt, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

 

Om ophavsret

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Pernille Kronborg. 

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Ophavsretten tilhører Pernille Kronborg og materialet, uanset medie, er kun til købers personlige brug og må ikke sælges, kopieres, distribueres, udlånes, deles med andre eller benyttes i nogen form for undervisning af tredjemand uden forudgående skriftlig aftale med Pernille Kronborg.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Én licens er én person.

 

Coaching/1:1 session:

Ved afbud senest 24 timer inden sessionens start, rykkes sessionen til et senere tidspunkt. 

Ved afbud senere end 24 timer før sessionens start refunderes sessionen ikke (dog undtaget tilfælde af pludselig opstået sygdom. Her bedes du ringe og aflyse så hurtigt som muligt).

Alle coachingforløb betales inden forløbets start. Beløbet refunderes ikke, når forløbet er i gang. Heller ikke i tilfælde af, at du ikke ønsker at gennemføre hele forløbet og dermed stopper undervejs.

Hvis Pernille Kronborg grundet sygdom eller andet bliver nødsaget til at aflyse en session eller del af et forløb, aftales nye datoer for de antal sessioner eller det forløb, du har til gode.

Klippekort købt til terapi og coaching, udløber efter 12 måneder fra købsdatoen.

 

Foredrag/Workshops:

Alle foredrag og workshops betales senest 8 dage efter afholdelse af arrangementet.

Hvis arrangementet aflyses 14 dage inden den aftalte dato, opkræves ingen gebyr. Ved aflysning mindre end 14 dage inden den aftalte dato opkræves 50% af den aftalte pris. Ved aflysning mindre end 7 dage inden den aftalte dato opkræves 100% af den aftalte pris.

Hvis du får brug for at flytte datoen for arrangementet, vil dette som regel kunne lade sig gøre uden beregning ved aftale om en ny dato inden for den kommende måned.

 

Kurser/Retreat/Uddannelse:

Tilmelding er endeligt bindende og kursus-/ retreat- /uddannelsesafgift betales ved tilmelding medmindre andet aftales.

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus eller uddannelse, har du mulighed for at give din plads væk og sende en anden i stedet. Jeg skal blot have skriftlig besked om dette senest 1 uge inden uddannelses-/kursusstart på mail@pernillekronborg.dk.

I forhold til retreat er tilmeldingen bindende. Det er derfor ikke muligt, at sende en anden i dit sted eller få returneret betaling. Ved sygdom eller dødsfald i nærmeste familie, kan du skriftligt forespørge om udsættelse af undervisning ved næste hold af retreat. 

Ved deltagelse i retreats gælder deltagers egen forsikring og eventuel afmeldningsforsikring ved fly, hotel, udflugter, transport mm. 

Uddannelse, retreats og kurser afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer, bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. 

Hvis jeg grundet sygdom eller andet bliver nødsaget til at aflyse hele kurset eller uddannelsen, flyttes undervisningen til nye datoer. 

Adgang til undervisningsmaterialet er tilgængeligt så længe forløbet vare. Herefter har du selv ansvar for at have gemt materialet ned.

 

Returret:

Ved køb af digitale produkter (herunder downloads), hvor materialet leveres øjeblikket, er der ikke fortrydelsesret. Det samme gælder ved køb af klippekort til coaching forløb og parterapi.

Retreats er ikke-refunderbart (se ovenfor i forhold til muligheden, for at deltage på næste hold).

 

Reklamation:

Evt. fejl, mangler, manglende levering skal oplyses inden for rimelig tid. Rimelig tid er 1 uge efter levering. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvad fejlen eller manglen består af.

Eventuelle undskyldelige grunde har ikke betydning. Så hvis du er på ferie, messe, syg, rejse eller tilsvarende og ikke reklamerer rettidigt vil dit krav om mangler være fortabt.