Få mere kærlighed og sprudlende glæde 

Ny  Gejst

 Til dig der ønsker en ny følelse af livsglæde og mere kærlighed i dit liv

RESULTAT EFTER FØRSTE UGE

Lige nu kan du investere i:

”Skab ny gejst, styrke og kærlighed i dit liv”
For kun 1.085 kr.

Lær uge for uge, hvordan du genfinder livsglæden og åbner dig selv for mere kærlighed.
Både til dig selv, din partner og til livet.

Klient udtalelser

Deltager på Ny Gejst siger

♥ Vivi fra HEVI Sugaring udtaler om lydprogrammerne:

Jeg kan mærke allerede på denne korte tid hvor jeg har lyttet til lydfilerne, der har jeg rykket mig mentalt.

Jeg har aldrig nogensinde haft så god en vejrtrækning, som jeg har nu, jeg har fuldstændig styr på de følelser som forstyrrede mig før.

Min krop reager slet ikke som før, jeg har fået sluppet noget. Der er sku noget, der virker!

♥ Høj på lydfiler

Nu tror du måske jeg er blevet sindssyg! Men for helvede, en fantastisk morgen tur jeg lige har været på, gik fra en 1 til 8 i energi, og jeg har længe haft lyst til at kramme et træ men ikke truer gøre det, det gjorde jeg i dag hele tre gange og hold nu fest, jeg er helt høj ovenpå den energi der er frigivet i mig.

Min kæreste, har kun en ting at sige, med den glæde og positivitet jeg har fået igennem den sidste uge, så fortsætter vi sgu.

Jeg kan jo nå alle drømmene om et halvt/helt år hvis det her fortsætter. Jeg er helt høj af det her, jeg forstår ikke de lydfiler kan så meget, men de virker sgu.

Forestil dig…

at du kan vågne om morgenen med en dyb indre følelse af et rungende JA – både når du ser på din partner, og når du tænker på, hvad dagen skal byde på!

Denne audioguide er til dig, der længes efter mere livsglæde og at mærke din egen livskraft. Din POWER. Du kan bruge den guide hver morgen og hver aften. Og følger du den, vil du allerede efter en uge kunne mærke resultater.

Denne audioguide bygger på forskningsstudier. Den hjælper dig til at … 

 • Blive en bedre udgave af dig selv, og dermed kunne tiltrække mere kærlighed, både fra din partner og i dit liv.
 • Ændre dine vanlige mønstre, som ikke tjener dig mere!
 • Mærke energien af taknemmelighed for alt det du ALLEREDE har i dit liv.
 • Opnå livsglæde og kraften i dig selv.
 • Falde godt i søvn hver aften.
 • Vågne frisk og motiveret med en følelse af et stort JA i kroppen

Det, du selv skal gøre er …

 • Lytte til audio 1, når du går en kort tur om morgenen.
 • Lytte til audio 2, inden du skal i seng om aftenen.

Så vil din hjerne, og dit sind gøre resten af arbejdet af sig selv

Der er tale om 1 introvideo og 2 specialdesignede lydprogrammer, der påvirker din underbevidsthed, omprogrammerer din hjerne og tilfører dig en suveræn mental POWER!

Lydprogrammerne bygger på mange års erfaring indenfor personlig udvikling, som har været med at skabe enorm vækst for nogle af de mest succesfulde mennesker i verden.

Ligeledes bygger programmerne på forskningsstudier om effekten af lyd til at forandre dit underbevidste sind og skabe nye handlemuligheder.

Sidder du fast i en ond cirkel?

Rigtig mange af de klienter der kommer til terapi og coaching hos mig, oplever at sidde fast i en cirkel af negative tanker, følelser og handlinger – igen og igen.
De sidder fast i en ond cirkel:

 • Slås med følelser af magtesløshed, frustration, irritation og vrede.
 • De mangler retning i livet og noget fedt at stå op til.
 • Nogle oplever endda symptomer på angst, depression eller stress…

Klient udtalelser

Deltager på Ny Gejst siger

♥ Lotte udtaler:

Til trods for at jeg ikke har lyttet til lydprogrammerne regelmæssigt har jeg alligevel oplevet gode resultater af det positive tankesæt. Et for mig overraskende eksempel er, da jeg forleden var ude at løbe en tur. Normalt synes jeg, det er hårdt, mine ben føles tunge, og jeg bliver irriterende forpustet. Men den dag besluttede jeg mig for på løbeturen at sige/tænke: “jeg er så glad og taknemmelig for, at … … …” Og der var mange ting, jeg kunne nævne. Det resulterede i, at jeg til min egen overraskelse kunne løbe og løbe og løbe så langt, som jeg ikke har kunnet i flere år. En helt igennem skøn opdagelse og følelse.

♥ Melanie fortæller om virkningen:

Det er helt vildt sådan et boost det giver. Jeg er helt oppe og køre over det resten af dagen. Jeg får sådan en god start på dagen og det smitter af, både ift. min partner, men også ift. vores søn og de mennesker jeg mødes med. Jeg synes virkelig man skal unde sig selv det!!!
Hvorfor skal man tage sig til takke med at have det a helvede til – når man kan få det helt vildt fantastisk?!
Vi har alle fortjent at have det godt, men det kræver også at man tager skridtet og går derhenad. Det er hele rejsen værd!

”Hvis du ønsker at forandre dine handlinger og resultater er det nødvendigt at du først forandre dine tanker og følelser – en gang for alle!”

Jeg har selv levet i stor frustration og kæmpet med vinter depression i rigtig mange år. I dag er jeg i tydelig kontakt med mit livsformål. Jeg er glad og frisk, når jeg vågner om morgenen, og klar til at indtage dagen. Mine tanker er positive, produktive og løsningsorienteret. Og så lever jeg i et helt igennem fantastisk parforhold – fordi jeg har investeret i at udvikle og pleje det på ALLE områder.

Det samme ønsker jeg for dig!

Derfor har jeg skabt disse meditationer for at DU også har mulighed for at overskrive dine gamle uhensigtsmæssige mønstre, og med tiden skabe helt nye resultater på alle områder i dit liv.

 

Du skaber din egen virkelighed! 

Og er virkeligheden ikke helt, som du ønsker den, så kan du altid justere på den 😉 

Ansvarsfraskrivelse:
Resultaterne af forløbet varierer afhængig af dit eget engagement, og i hvilken grad du implementerer koncepterne og værktøjerne i dit liv, som du præsenteres for gennem forløbet.
Ved deltagelse i coachingsessionerne, som Pernille leverer, accepterer du herved disse vilkår og betingelser.

Ophavsret:
Det er ikke tilladt at dele tekst, billeder, videoer, lydfiler mm. fra dette forløb. 

Skab ny gejst, styrke og kærlighed i dit liv allerede i dag

!