Når det kommer til spørgsmålet om at værdsætte sig selv og at arbejde med sin egen selvkærlighed, så er det et for mange et ømtåleligt emne, som mange desværre løber i en stor bue udenom.

Og det er en farlig vej.

For at få et lykkeligt og fuldkomment liv er det nemlig ekstremt vigtigt, at lære at identificere alt det gode du har i dig, alle dine enestående talenter, sjove tilbøjeligheder og unikke færdigheder. For de er med til at skabe den du er, og når du omfavner dem, vil du opleve at stå stærkere i dig selv.

Når du accepterer DIG, vil du styrke din selvkærlighed.

Det er dog nemmere sagt end gjort, og det kræver en reel indsats fra dig. Når det handler om at øge dit selvværd, så er det dig der skal være heltinden og det er ikke en nem opgave du står overfor. Rigtig mange vælger slet ikke at tage kampen op, hvilket betyder, at de opgiver deres egne drømme, lyster, behov… og til sidst helt forlader sig selv.

Dit eget negative selvbillede, er din ærkefjende.

Hvis selvkærligheden skal sejre, så må du lægge alle dine superkræfter i forsøget. Men jeg lover dig, at det vil være det hele værd! For at være din egen bedste ven og elsker, vil give dig mulighed for at føle dig levende og glad.

DU fortjener din egen kærlighed.

Jeg ved ligesom du, at denne tekst i sig selv ikke mirakuløst vil antænde flammen af ​​selvkærlighed i dig. Jeg håber dog, at det vil udfordre dig til at reflektere over det. For kærlighed kan som intet andet motivere os, frem for alt vores egen selvkærlighed. Den giver os styrke, energi og POWER. Den agerer som det drive, der skubber os til at elske andre. Det er den grundlæggende kerne, som vi opretter vores liv og vores forhold på. Det vigtigste er her at være opmærksom på, at vi har ret til at modtage kærlighed, både fra andre og fra os selv.

Anerkend hvor fantastisk DU er.

Vi mennesker er så fantastisk gode til at kritisere os selv, det er nemlig super nemt at kaste omkring sig med skrappe ord, for høje forventninger og for lave vurderinger. At dømme sig selv er grusomt nemt. Det er en forbandet vane, der bør overvindes, fordi skaden der bliver forårsaget af vores egen selvkritik, ikke er så ligetil at genoprette. Selvkritik er som kryptonit, det vil skabe smerte og lidelse, som kun bliver tungere og tungere. Derfor bør det have din højeste prioritet at vise dig selv anerkendelse og kærlighed.

Det er praktisk talt umuligt for dig at opbygge et godt selvværd, så længe du går til angreb på dig selv. Du fortjener at behandle dig selv godt og du fortjener din egen anerkendelse. Så i stedet for at kritisere dig selv, hvorfor så ikke prøve at fortælle dig selv hvad du gør godt? Prøv det nu!

·        Luk øjnene og tænk tilbage på et minde, hvor du gjorde noget rigtig godt for et andet menneske.

·        Hold fast i mindet et øjeblik.

·        Prøv at finde et par minder mere, hvor du har en positiv adfærd og hvor du gør noget godt.

·        Hold fast i dine minder et øjeblik (bare et ad gangen).

·        Reflekter over hvordan du havde det med dig selv i de situationer.

·        Og fortæl så dig selv, hvad du gjorde rigtig godt i alle de situationer.

Du besidder selv al styrken du har brug for.

Jeg vil våge at påstå, at alle mennesker på et tidspunkt i deres liv har fantaseret om at være en anden. Sammenlignet sig selv med venner og familie og drømt om at have alt det de også har, eller at de kan alt det de også kan. Det er ikke farligt at drømme, dream away, men brug ikke alle dine kræfter her. Det er vigtigt at du vender røntgenblikket indad og får øje alt dit potentiale og din kernekraft. Der findes nemlig kun en version af dig og den er helt unik og ufuldkommen, men værdifuld for dig.

Du skal værdsætte dig selv

Du skal prioritere dig selv

Du skal lære dig selv at kende

Du skal give dig selv kærlighed

Det er tid til at stoppe med at leve på autopilot. Hvis du ønsker at forandre dine handlinger og resultater, er det nødvendigt, at du først forandrer dine tanker og følelser – en gang for alle! Mit kursus NY GEJST giver dig et POWER BOOST mod et selvkærligt liv med mere kærlighed og sprudlende glæde. Vind kontrollen over din egen eksistens, og begynd bevidst at arbejde mod et mere selvkærligt liv. Tid er en værdifuld gave, som du ikke må forlade eller tage for givet.

Kom i gang med det samme, læs mere her.